Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Πνέουν τα ΜΕΝΕΑ οι Διοικητικοί ΕΝΑΝΤΙΑ στο Σωματείο μας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι ΜΟΝΟΙ, αυτο διαπιστώσαμε στην εκεί χθεσινή επίσκεψή μας και όχι μόνον.

       ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ το κλίμα στίς Διοικητικές Υπηρεσίες για το Δ.Σ του Σωματείου μας και ιδιαιτέρως για όλους εκείνους που γύρισαν την πλάτη τους στίς πρόσφατες ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ στον χώρο τους. Μετακινήσεις όπου οι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ επέβαλλαν τούς σχεδιασμούς τους χωρίς να τούς εναντιωθεί κανένας, χωρίς δυστυχώς καμιά αντίσταση.
     Μετακινήσεις για τις οποίες ΔΙΚΑΙΩΣ οι Συνάδελφοι νοιώθουν ¨προδομένοι¨, δεδομένου ότι ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, παρά τις παρεμβάσεις μας, ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ πίσω από τις απουσίες των μελών του Δ.Σ, όπως η παντελής απουσία της ΑΚΕ, χωρίς καμία παραπέρα διαδικασία, όπως επεδίωκε η παράταξή μας η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, δια του επικεφαλής Κώστα Πετρόπουλου, επιδιώξεις που ήθελαν ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΣΕΙΣ στούς Διοικούντες  με ΚΑΤΑΛΗΨΗ  των Γραφείων Διοίκησης και όχι μόνον, γιατί πιστεύαμε και αυτό επιβεβαιώθηκε ήδη, ότι αυτές οι υποβολιμαίες και εκδικητικές μετακινήσεις ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ για το ΚΑΛΟ της υπηρεσίας μας ούτε για την εύρυθμη λειτουργία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΔΕΔΥ: Σχετικά με την χθεσινή σύσκεψη των σωματείων της Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι, για την απεργία της 20ής του Νοέμβρη. Στα ΑΖΗΤΗΤΑ το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

     Πραγματοποιήθηκε χθές στό Μεσολόγγι, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική χθεσινή ανάρτησή μας, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ της ΑΔΕΔΥ στην ...