Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ.......

   Ναί Καλά διαβάζετε.......με την πρακτική των αρμοδίων, δημιουργήθηκαν στό Νοσοκομείο μας ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ, οι Εργαζόμενοι που ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, βάσει του προγράμματός τους, στό τμήμα που  είναι τοποθετημένοι, αλλά οπουδήποτε αλλού.......
 Μιλάμε για τις Συναδέλφισσες-Εργαζόμενες  στην ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ, για τις οποίες ισχύει διαφορετικό καθεστώς, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το πρόγραμμα υπηρεσίας τους.
    Αν και έρχονται για δουλειά στην οφθαλμολογική κλινική, στο τμήμα όπου ανήκουν και όπου υποχρεούνται να παραμένουν κατά την βάρδυά  τους, ανεξάρτητα αν έχουν ασθενείς ή όχι όπως συμβαίνει παντού,  δυστυχώς  εδώ, ΑΡΚΕΤΑ - ΣΥΧΝΑ  οι Συναδέλφισσές μας, αν και με προβλήματα υγείας, ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ για εργασία σε άλλο τμήμα, όπως την ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ  και μάλιστα καθ΄ όλη την βάρδιά τους, κάτι που φανερώνει ότι η μετακίνηση δεν γίνεται λόγω εκτάκτων αναγκών αλλά για άλλους λόγους και μάλιστα παρά την ιδιαιτερότητά της τοποθέτησης τους στην οφθαλμολογική.
     Αυτή η κατάσταση που ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
     ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ, ΑΜΕΣΑ,   οι αρμόδιοι να βρούν την κατάλληλη φόρμουλα, την σωστή και ενδεδειγμένη διαδικασία για να μπεί επιτέλους τέλος σ΄ αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...