Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Σχετικά με την πρόσκλησή μας για την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας.

   Σε ότι αφορά την πρόσκληση,  για συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, την πρόσκληση που παραπλεύρως σας κοινοποιούμε, είναι μια ακόμη πρόσκληση και μια θεματολογία που βγήκε ερήμην μας, αν και μέλη του Προεδρείου.
 Μαθαίνουμε ότι υπήρξαν διάφορες συνεννοήσεις με άλλες παρατάξεις ποτέ όμως με εμάς, που συναποτελούμε το προεδρείο, με αποτέλεσμα  την συγκεκριμένη  ημέρα να καθίσταται αδύνατη η συμμετοχή μας, λόγω και της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ της ΑΔΕΔΥ, που γίνεται και εκείνη την ημέρα (22 k΄ 23/10) στα Γιάννενα, ζήτημα που, αν και γνωστό σε όλους μας, σαφώς  και θα το έλυνε η απαραίτητη συνεννόηση μεταξύ μας, μεταξύ των μελών του προεδρείου και των επικεφαλής των παρατάξεων, κάτι που δυστυχώς δεν επιδιώχθηκε και που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, δεδομένου ότι ό ¨πρόεδρος¨ βλέπει τις συμμαχίες και τις συνεννοήσεις κατά το δοκούν, βάσει των παραταξιακών του συμφερόντων και των προσωπικών του επιδιώξεων και στόχων. 
  Τώρα σε ότι αφορά την θεματολογία
    -  Όσον αφορά  το 1ο θέμα, όπου εξυπακούεται η συμμετοχή μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ της ΠΟΕΔΗΝ την 2.11.23,αυτό  θα μπορούσε να συζητηθεί μια οποιαδήποτε άλλη ημέρα. 
   - για δε  τον  προσδιορισμό των εκλογικών διαδικασιών, αυτά συζητούνται στην συνεδρίαση για τον ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του Δ.Σ, κάτι που θα πρέπει να προσδιοριστεί ΑΜΕΣΑ, έτσι ώστε οι εκλογικές μας διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι την 10.12.23, ημερομηνία όπου λήγει και η θητεία μας. 
     Οι  ημερομηνίες των εκλογών  δεν χωράνε παρατάσεις δεδομένου ότι από την μια ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ και από την άλλη στις 13/12/23 θα έχουμε το ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, όπου για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Σωματείου μας επιβάλλεται να έχουμε εκλέξει τους σχετικούς αντιπροσώπους μας.
  Συνεπώς ανεπίκαιρη η προαναφερόμενη ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...