Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ

    Στα Νοσοκομεία όταν καταλήγει ένας ασθενής η κλινική ειδοποιεί τους συγγενείς για το συμβάν και οι συγγενείς ρυθμίζουν την τελετή της ταφής.
    Δεν έχουν καμία δουλειά να ασχολούνται με αυτή την διαδικασία   οι τραυματιοφορείς ή οι νεκροτόμοι. Η δουλειά τους είναι να  παραλαμβάνουν  τους  νεκρούς από τις  κλινικές και να  τους μεταφέρουν στους νεκροθαλάμους. Τίποτα άλλο.
     Το πρωτόκολλο είναι αυστηρό και πρέπει να ακολουθείται από όλους.
    Εαν υπάρχει κάποιος που εκμεταλλεύεται την θλίψη, την απόγνωση   των  οικογενειών  θα πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά.
    Δεν ανεχόμαστε από κανέναν να συκοφαντεί την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να σώζουμε ζωές ασθενών, σε αντίξοες συνθήκες.
    Δεν ανεχόμαστε από κανέναν να μας διασύρει, να μας συκοφαντεί  ότι εκμεταλευόμαστε τον πόνο των  ανθρώπων.
   Οι τραυματιοφορείς του νοσοκομείου Μυτιλήνης, εαν αποδειχθεί   από την εισαγγελική και διοικητική έρευνα ότι διέπραξαν ένα τέτοιο αδίκημα δεν θα  έχουν θέση ανάμεσά μας.
   Είναι αδιανόητο όμως οι διάφοροι  με γραφεία κηδειών,   ιδιωτικά ασθενοφόρα, αποκλειστικοί   κ.α.λ. να εκμεταλλεύονται την πλημμελή φύλαξη των νοσοκομείων λόγω έλλειψης φυλάκων να εισέρχονται λαθραία να γεμίζουν κάρτες τα νοσοκομεία.
Να τις πετάμε και  να ξανάρχονται.
                   Μιχ. Γιαννάκος  Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...