Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Σχετικά με την χθεσινή ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για τούς Συναδέλφους του προγράμματος των Μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67.

      Παραβρεθήκαμε ως παράταξη και ώς μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας, στην χθεσινή ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του Σωματείου μας για την παραμονή στήν εργασία των Συναδέλφων του προγράμματος των μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67.   
                      Παραβρεθήκαμε σε μια ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ όπου, άν και  μέλη του Δ.Σ και μάλιστα του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ, δεν είχαμε καμία μα καμία ενημέρωση πέραν αυτής του site, δεδομένου ότι δεν είχαμε καν συνεδριάσει ώς Δ.Σ του Σωματείου σχετικά με αυτό το θέμα, μια συνεδρίαση όπου θα μπορούσαν να κατατεθούν διάφορες άλλες απόψεις που σαφώς θα έδιναν άλλη διάσταση στην κινητοποίηση.
    Βέβαια ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ στήν ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ στήν ΔΙΟΙΚΗΣΗ και αυτό το πράξαμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, γιατί θεωρήσαμε αυτήν την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ίσως και ΚΟΡΟΪΔΙΑ για τούς Συναδέλφους, δεδομένου ότι  στο πρόβλημα είχε δοθεί ήδη η παρακάτω λύση, από την ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ της ΠΟΕΔΗΝ με τον αρμόδιο Υπουργό,  στην σχετική συνάντηση που είχαν στα πλαίσια της ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 08:00-11:00, πριν δηλ. την δική μας ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που ήταν 10:00-13:00.
                                ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ γι΄ αυτές τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.................
Παραπλεύρως σας επανακοινοποιούμε την σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΠΟΕΔΗΝ, που είχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ στα χέρια μας πρίν της ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΚΟΡΟΪΔΙΑ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ανακοίνωση που αναρτήσαμε και χθές σ΄ αυτό εδώ το site για την ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...