Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ και δυστυχώς ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ

     Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Κώστας Πετρόπουλος, στην προσπάθεια του να ενημερώσει τα μέλη του Σωματείου μας,  έκανε δύο αναρτήσεις στο fb του Σωματείου μας,  τις αναρτήσεις που παραπλεύρως σας κοινοποιούμε.
     Δυστυχώς όμως, αυτές τις αναρτήσεις, μετά από λίγα λεπτά, ο μη έχων την πλειοψηφία "πρόεδρος" τις κατέβασε.   ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ του μειοψηφικού προέδρου, που δυστυχώς αν και ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ την απαιτούμενη πλειοψηφία, θεωρεί αυτά τα ενημερωτικά εργαλεία του Σωματείου μας (site και fb) που άλλοι τα έφτιαξαν, ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ αυτήν του την συμπεριφορά, που δυστυχώς είναι επαναλαμβανόμενη και ως επαναλαμβανόμενη δείχνει την φερεγγυότητα του, τον πολιτικοσυνδικαλιστικό του  χαρακτήρα που δυστυχώς διαφέρει  παρά πολύ απο τις δεσμεύσεις του.
     Δεν ξέρουμε αν αυτό έχει να κάνει με την ενδοτικότητα του απέναντι στους Διοικούντες, τους οποίους έχει αφήσει να "αλωνίζουν" και μάλιστα στηρίζοντας τους ακόμη και όταν βάλλουν κατά του Αντιπροέδρου, εκείνο που ξέρουμε και ευθαρσώς το λέμε είναι ότι αυτές οι πρακτικές ειναι προκλητικότατες, απαράδεκτες και καταδικαστέες.
    Απαράδεκτη και καταδικαστέα είναι βεβαίως και η  μονομερής και ύπουλη πρακτική της αλλαγής των κωδικών στο site του Σωματείου, το οποίο θεωρεί κτήμα του παρ' ότι διαθέτει 4 μέλη στο Δ.Σ, όσα και εμείς που του παρείχαμε την ψήφο μας, την στήριξη να γίνει πρόεδρος. 
      Λυπούμαστε πολύ για τις προαναφερόμενες συμπεριφορές και πρακτικές, που δυστυχώς δεν είναι και οι μόνες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...