Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Απόφαση Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ, για την εκλογή των Αντιπροσώπων, για τό επικείμενο Συνέδριό της.

 Συνάδελφοι,
    Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ στην συνεδρίασή του, 28 Ιουνίου 2024 σε συνέχεια της Οργανωτικής Εγκυκλίου με αριθμ. πρωτ. 2091/20-5-2024 για την εκλογή Αντιπροσώπων για το 17ο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ που θα γίνει τον Μάιο του 2025, αποφάσισε για την διαφάνεια των εκλογικών διαδικασιών τα εξής:
- Τα Σωματεία μικρότερα των 50 μελών που θα ψηφίζουν για την εκλογή Αντιπροσώπων με Δικαστικό αντιπρόσωπο του οποίου τα έξοδα θα καλύπτει η ΠΟΕΔΗΝ, θα πρέπει να γνωστοποιούν στην ΠΟΕΔΗΝ εγκαίρως την ημερομηνία των εκλογών και το ποσό που θα χρειαστεί, ώστε να λαμβάνει γνώση η Εκτελεστική Επιτροπή. Σε διαφορετική περίπτωση οι εκλογές δεν θα αναγνωρισθούν από την Επιτροπή Πιστοποίησης.
- Σωματεία που δεν έχουν ενεργό Διοικητικό Συμβούλιο, για διάφορους λόγους, δεν δύναται να γίνονται εκλογές για Αντιπροσώπους στο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ. Θα πρέπει πρώτα να γίνονται εκλογές για ΔΣ του Σωματείου και μετά εκλογές για την ΠΟΕΔΗΝ ή ταυτόχρονα.
                             Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...