Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Το ζήσαμε και αυτό............

    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ χθες, για όλον τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ,  από την ΠΟΕΔΗΝ, για την ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ και δυστυχώς στην περιοχή μας ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ.
   Κανένα Σωματείο από τα Νοσοκομεία της πόλης μας ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ  ΤΙΠΟΤΕ, την στιγμή που πάρα πολλά Σωματεία, πέρα από την συμμετοχή τους και σ΄ αυτήν την ΑΠΕΡΓΙΑ είχαν οργανώσει και πραγματοποίησαν πετυχημένες κινητοποιήσεις - απεργιακές δράσεις στους περιβόλους των Νοσοκομείων τους.
      Το Σωματείο μας, όχι μόνον ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ, δυστυχώς ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕ και τίποτε απολύτως στο site του  Σωματείου μας, ούτε μία ανακοίνωσή του γι αυτήν την κινητοποίηση - ούτε την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ (πέραν αυτής της Παρασκευής) - ούτε αυτήν την στηρικτική της ΑΔΕΔΥ, μόνον η πώληση των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις που γίνονται όπου και εκεί μας έχουν γεμίσει ψέματα,  ότι δήθεν αυτοί πετυχαίνουν τις γνωστές εκπτώσεις στην τιμή των εισιτηρίων, εκπτώσεις που πάντα υπήρχαν για Συλλόγους και Σωματεία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...