Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ για τις ΕΚΛΟΓΕΣ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

   Δοθείσης  της  ευκαιρίας, πέρα από το αίτημά μας για ΣΤΗΡΙΞΗ του προαναφερόμενου ψηφοδελτίου μας,  οφείλουμε να σας επισημάνουμε ΟΛΑ εκείνα τα ευτράπελα που σημειώθηκαν κατά την κατάρτιση αυτών των ψηφοδελτίων.
    Μιλάμε για την επαναλαμβανόμενη πρακτική από την πλευρά του Στελλάτου, ο οποίος στην αγωνιώδη του προσπάθεια να καταρτίσει συνδυασμό προσέγγιζε με διάφορους τρόπους και επίμονα τους υποψηφίους μας,  ανθρώπους της παράταξής μας, προκειμένου να τους εντάξει στην παράταξή του και να τους βάλει υποψηφίους, τη στιγμή που όλες οι άλλες παρατάξεις, όλα αυτά τα χρόνια ήταν κύριοι απέναντι στις αντίπαλες παρατάξεις, κρατώντας πάντα τα προσχήματα, τις σχετικές και απαραίτητες αποστάσεις τους.   
     Η μόνη παραφωνία σε αυτές τις περιπτώσεις ακούει στο όνομα ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ, ο οποίος με τέτοιες κουτοπόνηρες πρακτικές, με ψέματα και συκοφαντίες προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι, να καθιερωθεί στα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του νοσοκομείου.
      Με δεδομένες λοιπόν αυτές τις πρακτικές, ακόμη μια φορά στέλνουμε το μήνυμα στο προαναφερόμενο ¨φαινόμενο¨, ότι  η καθιέρωση κάποιου σε έναν χώρο, γίνεται μέσα από την συνδικαλιστική πρακτική και την δυναμική που πρέπει να εφαρμόζει καθημερινά στους χώρους δουλειάς, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νοσοκομείου και των συναδέλφων εργαζόμενων σε αυτό. Μια πρακτική την οποία σαφώς και ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, γι΄ αυτό και όχι μόνον ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, απεναντίας έχει ξεπουλήσει μιά σειρά από επιτυχίες και διεκδικήσεις - στόχους που ήταν σημαία για το συνδικαλιστικό κίνημα του Νοσοκομείου μας, το οποίο έχει υποβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό, το οποίο ως γνωστόν σε όλους μας έχει βυθίσει στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...