Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Καλά τα εύσημα αλλά θα ήταν καλύτερα η εφαρμογή σωστότερων μέτρων και καλύτερων επιλογών.

   Με αφορμή τα επικοινωνιακά εύσημα στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας, για την ανταπόκριση του την ημέρα της πυρκαγιάς στην πόλη μας,  έχουμε να πούμε τα εξής:
    Ότι οι Συνάδελφοι μας αναγκάσθηκαν να παραμείνουν στα τμήματά τους πέραν του ωραρίου εργασίας τους, κουρασμένοι και  κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες του καύσωνα, σε μια ταλαιπωρία που δημιούργησε η επιπόλαια και ίσως χωρίς σοβαρό σχεδιασμό κίνηση των αρμοδίων, να επιφορτίσουν το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ με τις συνέπειες της φωτιάς, την στιγμή που εφημέρευε. Μιλάμε για μια κίνηση που σαφώς δεν ήταν η ενδεδειγμένη, δεδομένου ότι η επιλογή θα έπρεπε να ήταν το πανεπιστημιακό νοσοκομείο που δεν είχε εκείνη την ημέρα την ευθύνη της εφημερίας, που διέθετε παιδιατρικό τμήμα και που σαφώς θα μπορούσε να καλύψει καλύτερα και πιο άνετα τις  σχετικές ανάγκες εκκένωσης που δημιουργήθηκαν. 
      Ευτυχώς που μέσα στην ατυχία μας ¨είμασταν τυχεροί¨ που δεν επεκτάθηκε η φωτιά με μεγαλύτερες συνέπειες και έτσι δεν φάνηκε η γύμνια των επιλογών των αρμοδίων.
    Τέλος καλό όλα καλά..... 
Δεχόμαστε τα εύσημα, τα οποία αποδίδουμε και εμείς ως Συνδικαλιστική Αλλαγή στους Συναδέλφους, ευελπιστώντας ότι οι αρμόδιοι δεν θα μείνουν μόνον στα επικοινωνιακά εύσημα και χωρίς καμιά αμφιβολία θα ήταν καλύτερα η εφαρμογή άλλων και πιο σωστών μέτρων για να αποδοθούν τα εύσημα και στους αρμόδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...