Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Λίγο πριν την έφοδο των εργολάβων στο νοσοκομείο Τρικάλων

   Παρά το γεγονός ότι οι οικονομοτεχνικές μελέτες  επιβεβαιώνουν ότι ο εργολάβος στοιχίζει πολύ περισσότερα χρήματα από τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, η κυβέρνηση ισχυρίζεται το αντίθετο και η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων συνεχίζει ακάθεκτη.
   Μετά την παράδοση σε εργολάβους της σίτισης και της φύλαξης του νοσηλευτικού ιδρυματος έρχεται και η σειρά του τομέα καθαριότητας. 
    Χθες οι εργαζόμενοι υπέγραψαν μάλλον την τελευταία τρίμηνη σύμβαση. 
    Οι διαδικασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο [εκκρεμεί στα δικαστήρια η προσφυγή εταιρείας κατά άλλης εταιρείας] και όλα δείχνουν ότι έρχεται το νέο χτύπημα στο δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς.
    Έτοιμη από καιρό η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων και πιστή στο πνεύμα της κυβέρνησης της Ν.Δ. «όλα στο σφυρί για τους ιδιώτες», παραδίδει και την υπηρεσία καθαριότητας στους εργολάβους!
   Ποιος θα ψηφίσει “όχι” στους εργολάβους; Ο πρώην σοσιαλιστής διοικητής του νοσοκομείου,  Κώστας Γρηγορίου ή οι καραδεξιοί Κωστής Γιαννακός και Γιώργος Παπαναγιώτου; Εκτός και αν κάνει την επανάσταση του  ο πρόεδρος των εργαζομένων και  πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Ηλίας Τσιμπίδας . Το μοναδικό στάνταρ “οχι¨που θα πέσει στην κάλπη θα είναι του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Στέφανου Μυλωνά. 
    Η  διορισμένη από την κυβέρνηση πλειοψηφία του Δ.Σ. του νοσοκομείου καλείται να διαχειριστεί και τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν.
 Αναδημοσίευση από https://trikkipress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...