Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Συμμετέχουμε ΣΗΜΕΡΑ, ως Σωματείο, στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ για τούς Συναδέλφους-εργαζόμενους μέσω ΔΥΠΑ.

   Συμμετέχουμε ΣΗΜΕΡΑ, ως Σωματείο, βάσει της ανακοίνωσης που παραπλεύρως σας κοινοποιούμε, στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ για το πρόβλημα που προέκυψε με την ΠΑΡΑΤΑΣΗ  της εργασίας των Συναδέλφων Εργαζόμενων μέσω των προγραμμάτων ΔΥΠΑ και καλώς κάνουμε, λαμβάνοντας υπόψιν ολκές τις σχετικές κυβερνητικές πρακτικές, παρ΄ ότι γνωρίζουμε από τα λεγάμενα του Προέδρου  της ΠΟΕΔΗΝ, ότι υπεγράφη επιτέλους η πολυ-αναμενόμενη σχετική υπουργική απόφαση από τον υφυπουργό των οικονομικών.
   Παράλληλα μ'  αυτήν την ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, το Σωματείο μας καλεί αυτούς τους Συναδέλφους, αλλά και τους ΣΟΧ σε σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, στις 12 στο Σωματείο και στην συνέχεια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ στην Διοίκηση  και εμείς αναρωτιόμαστε ποιοι αποφάσισαν αυτήν την διαδικασία, η οποία σαφώς δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος για την παράταση. Δεδομένου ότι η Διοίκηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ να μας προσφέρει κάτι, πάνω σε αυτό το ζήτημα, εκτός κιάν θέλουμε να πουλήσουμε επικοινωνιακή εκδούλευση εκ του ασφαλούς, στους συγκεκριμένους αυτούς Συνάδελφους, κάτι που δεν το αποκλείουμε......
          Εμείς πάντως, ως παράταξη, εάν ρωτιόμασταν
Σαφώς και θα προτείναμε την συμμετοχή μας στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ίσως και να ζητούσαμε να μετατραπεί η Στάση σε 24ωρη και να ανέβουμε με όλους τους Συναδέλφους αυτού του προγράμματος, στην συγκέντρωση της Αθήνας.  
    Σίγουρα όμως, δεν θα προτείναμε παράσταση στην Διοίκηση του Νοσοκομείου, βάσει των προαναφερθέντων. Αντ΄ αυτής  θα προτείναμε την συνεννόηση μας με τα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιοχής μας, με σκοπό και στόχο την παράσταση όλων μας στην 6η Υ.Πε, όπου θα ζητούσαμε από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε την άμεση και παρουσία μας σχετική παρέμβαση-επικοινωνία του με τον αρμόδιο υπουργό. 
       Επίσης, σίγουρα δεν θα καλούσαμε σε κοινή παράστασή τους με τούς Συναδέλφους ΣΟΧ, γιατί σίγουρα με αυτήν την κίνηση αποδυναμώνονται τα σοβαρά ζητήματα αυτών των κλάδων, που σαφώς είναι εντελώς διαφορετικά και θέλουν άλλες πρακτικές
    Δυστυχώς, η ετερόκλητη συμμαχία του προεδρείου του Σωματείου μας, αποφασίζοντας μόνη της και ερήμην μας, παίρνει αποφάσεις που δεν θίγουν κανέναν, δεν  δημιουργούν πρόβλημα σε κανέναν και το σημαντικότερο τα έχουν ΚΑΛΑ με ΟΛΟΥΣ, παρουσιάζοντας κινητικότητα με αποφάσεις άλλων, στην προκειμένη περίπτωση και όχι μόνον, της ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...