Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

ΝΕΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ από τούς ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ η ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΙΚΗ, ίσως και ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ της ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ του Σωματείου

   Γνωστή και συνήθης πλέον η πρακτική των Διοικούντων,  όπου με διαφορά τερτίπια στήνουν διαδικασίες καρατόμησης, αποπομπής και εξόντωσης μη αρεστών προϊσταμένων, κυρίως στην Διοικητική υπηρεσία,  η οποία έχει αφεθεί στο έλεος του θεού από την ετερόκλητη συμμαχία του Δ.Σ του Σωματείου.
  Κάπως έτσι, μετά τις  καθ' υπόδειξη παρεμβάσεις των Διοικούντων, στην Προϊσταμένη του Γρ. Προσωπικού που το άφησαν ακέφαλο, στον προϊστάμενο της Γραμματείας που τον οδήγησαν στην Συνταξιοδότηση, την Συναδέλφισσα τομεάρχη, που μετά βεβαίως από περιπλανήσεις, τοποθετήθηκε προϊσταμένη σε μη οργανικό τμήμα, κλπ άλλες περιπτώσεις,  ήλθε η σειρά της προϊσταμένης της Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων που χθες της ανακοίνωσαν την αποπομπή της, αφού της ¨έστησαν¨ σχετική ανούσια και προκλητική ΕΔΕ για να δικαιολογήσουν την προαναφερόμενη κατακριτέα και καταδικαστέα ενέργειά τους.
     Αυτό, η καρατόμηση της συναδέλφισσας, της ανακοινώθηκε χθες κατά την διάρκεια  της Γενικής μας συνέλευσης, όπου και μας γνωστοποιήθηκε από άλλους Συναδέλφους, που ζήτησαν την άμεση σχετική  παρέμβαση μας στην Διοίκηση, όπου τα αντανακλαστικά του Προέδρου του Σωματείου μας ήταν ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ. Προσπάθησε, μαζί με τον επικεφαλής της  ετερόκλητης συμμαχίας της Δ(ΑΚΕ) να υποβαθμίσει το γεγονός, ένα γεγονός και ένα πρόβλημα όπου ήταν γνώστης των σχετικών προθέσεων και διεργασιών προ 10ημερου και για το οποίο δεν έκανε, παρά την δέσμευσή του,  απολύτως τίποτε, όπως ποτέ δεν έκανε κάτι και για τίς προηγούμενες προαναφερόμενες περιπτώσεις και όλα αυτά  γιατί δεν  πρόκειται ποτέ, απ΄ ότι φαίνεται, να εναντιωθεί στους Διοικούντες.
     Η ένταση και οι  παρεμβάσεις των συναδέλφων- μελών που ήταν στην συνέλευση, την οποία έκλεισαν άρον-άρον για να μην παρθεί καμία σχετική απόφαση και οι παρεμβάσεις των υπολοίπων παρατάξεων, όπως και της δικής μας,  ανάγκασαν τον πρόεδρο να αποδεχθεί την παράσταση στην Διοίκηση, μια παράσταση την οποία προσπαθούσε να αποτρέψει η φιλοκυβερνητική Δ(ΑΚΕ), η οποία με την στάση της  κλπ άλλες κινήσεις της μας έδωσε την εντύπωση ότι είναι πίσω απ' όλες αυτές τις μεθοδεύσεις.
    Δυστυχώς γι΄  αυτούς, την ετερόκλητη συμμαχία Δ(ΑΚΕ)-ΝΥΣΤΕΡΙ, τα ωραία λόγια τα μεγάλα  που έλεγαν λίγο πριν στην συνέλευση, αποδείχτηκαν λόγια του αέρα, επικοινωνιακές κορώνες, λόγια και δεσμεύσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα.
   Δυστυχώς καθημερινά βλέπουμε,  το ψέμα, η κατασυκοφάντηση, οι ωραιοποιημένες θεωρίες, οι χωρίς κανένα αντίκρισμα  επικοινωνιακές πρακτικές, κλπ άλλα, να είναι στην ημερήσια διάταξη του ανθρώπου που κάνει τον πρόεδρο και της παρέας του.
                     Επιτέλους τέλος στήν εκδούλευση...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...