Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΤΡΑ: 36 απολύσεις καθαριστριών στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»

    Τελευταίος μήνας εργασίας ο Μάρτιος για 36 συμβασιούχες καθαρίστριες του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας». Αν και κάποιες έχουν συμβάσεις που ανανεώνονται από το 2016, ειδοποιήθηκαν πως αυτή τη φορά η διακοπή της σύμβασης θα είναι οριστική. Απόφαση του Υπουργείου Υγείας, όπως τους ενημέρωσε ο υπουργός Υγείας Αδωνις  Γεωργιάδης σε επικοινωνία που είχαν μαζί του είναι να συνεργαστεί το νοσοκομείο με ιδιώτες «εργολάβους» οι οποίοι κοστίζουν λιγότερο.
    Εκπρόσωπός τους δήλωσε: «Σε καιρούς πανδημίας είμασταν οι ήρωες τις πρώτης γραμμής που καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες και ξαφνικά μας διώχνουν και μας αναγκάζουν να ξαναζήσουμε τον εργολαβικό Μεσαίωνα..!  Αν αυτό δεν είναι άδικο τότε τι είναι! Είμαστε 6.000 συμβασιούχοι σε όλη την Ελλάδα αν τελικά μετράει ο αριθμός τότε θα είμαστε όλοι εκεί…» κατέληξε με σαφή υπαινιγμό πως άμεσα ξεκινούν κινητοποιήσεις.
Αναδημοσίευση από https://gnomip.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...