Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Σχετικά με την πρόσφατη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ του Δ.Σ του Σωματείου μας.

     Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας,  για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ του νέου Δ.Σ, ο επικεφαλής της  παράταξής μας, Κώστας Πετρόπουλος, τοποθετούμενος αναφέρθηκε στα εξής:
  Α). Κατ΄ αρχήν επεσήμανε τα νέα ήθη της ετερόκλητης συμμαχίας, ΝΥΣΤΕΡΙ - Δ(ΑΚΕ), σε ότι αφορά το κάλεσμα αυτής της ΓΕΝΙΚΗΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, όπου δεν ακολουθήθηκε η σωστή και νόμιμη διαδικασία.  Δεν κλήθηκε καν  η πρώτη συνέλευση και αν δεν υπήρχε απαρτία τότε να πηγαίναμε στις επόμενες προσπάθειες. Η προαναφερόμενη ετερόκλητη συμμαχία μας πήγε κατευθείαν στην τρίτη και αφού έβαλε όλα τα θέματα μαζί με το πρόγραμμα δράσης, γεγονός ανεπίτρεπτο για το πρόγραμμα δράσης, έκανε την συνέλευση με όσους παραβρέθηκαν. Αυτό είναι το νέο μίγμα της λειτουργίας που επικαλείτο ο Στελλάτος προεκλογικά. Ωραία λόγια και μεγάλα που στην πράξη ξεχνιούνται-αλλοιώνουν και αυτά που ξέρουμε και δυστυχώς προς το χειρότερο. Φθάσαμε δυστυχώς να συζητείτε και να ψηφίζεται το πρόγραμμα δράσης από 22 περίπου μέλη εκ των οποίων τα 9 ήταν τα μέλη του Δ.Σ.
      Β). Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κείμενο του προγράμματος δράσης, ένα κείμενο, που όπως είπε χαρακτηριστικά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ. Το ψηφίζω  γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  και μάλιστα ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, όπως είναι πολλές δικές μου επιστολές και δικές μου απόψεις- τοποθετήσεις, κατά τα άλλα ο πρόεδρος Στελλάτος ζήτησε την ψήφο των μελών μας για κάτι το διαφορετικό, μόνο που την διαφορετικότητα την έχει στην πρακτική και  την  παθητική του στάση απέναντι στους Διοικούντες, που τους έχει στο απυρόβλητο.
   Γ). Αναφέρθηκε στην συγκρότηση του Προεδρείου, όπου απέναντι στα  περί αναγκαιότητας γιατί τα προβλήματα έτρεχαν κλπ άλλα που ειπώθηκαν από τον Στελλάτο, ο επικεφαλής της παράταξής μας Πετρόπουλος Κώστας είπε  ότι αυτή ήταν μια προαποφασισμένη επιλογή και μάλιστα από τρίτους. Επίσης είπε πώς, αν εξαντλείτο ο σχετικός διάλογος, που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, σίγουρα θα είχαμε άλλα αποτελέσματα.
    Δ). Αναφέρθηκε στην λαθεμένη, την ντροπιαστική  επιστολή του Σωματείου μας, στον υπουργό Υγείας,  σχετικά με την προκήρυξη της θέσης του αναπληρωτή, λες και αυτό να ήταν το πρόβλημα μας. Διαβάστε ολόκληρη την σχετική άποψη- τοποθέτηση στον σύνδεσμο που ακολουθεί:  https://syndikalistikiallagh.blogspot.com/2024/02/blog-post_314.html 
    Ε).  Αναφέρθηκε  στα ΚΤΙΡΙΑΚΑ, στις δικές του πρακτικές και στους συνεχείς και δυναμικούς αγώνες του Σωματείου μας για την επαναλειτουργία του 7ορόφου κτιρίου και την κατασκευή της νέας πτέρυγας, αλλά και την συνέχιση των σχετικών διεκδικήσεων μας και την διατήρηση στην επικαιρότητα όλων αυτών των στόχων, στόχοι που σήμερα ξεπουλιούνται από την ετερόκλητη συμμαχία ΝΥΣΤΕΡΙ -Δ(ΑΚΕ). Διαβάστε όλη την σχετική άποψη- τοποθέτηση στον σύνδεσμο που ακολουθεί:  https://syndikalistikiallagh.blogspot.com/2024/02/blog-post_307.html
   Στ). Τέλος αναφέρθηκε στα ζητήματα,  τα αιτήματα και τις  διεκδικήσεις των δύο κινητοποιήσεων που βρίσκονταν μπροστά μας, τόσο αυτής της ΠΟΕΔΗΝ στις 22.2.24, όσο και αυτής της ΑΔΕΔΥ στις 28 2.24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...