Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Ελεύθερος ο νοσηλευτής που κατηγορείτο για βιασμό ασθενούς στον Άγιο Ανδρέα

 Την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα το πρωί ο νοσηλευτής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» , που κατηγορείτο  από 23χρονη ασθενή για σεξουαλική κακοποίηση, στα επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.
     Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με την προϋπόθεση να εμφανίζεται στο τμήμα δυο φορές τον μήνα , χρηματική εγγύηση και αναστολή των καθηκόντων του στο νοσοκομείο, το οποίο τον έχει θέσει ήδη υποχρεωτικά εκτός εργασίας.
 Ο 51χρονος είχε οδηγηθεί, το μεσημέρι της Τρίτης, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.
    Την ώρα που ο κατηγορούμενος ετοιμαζόταν για την σημερινή του απολογία, μία νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 
     «Τον αναγνώρισα. Μόλις τον είδα, λέω: ‘εντάξει, συνεχίζει ακόμα να κάνει αυτό’. Είναι διεστραμμένος ο άνθρωπος. Είναι δηλαδή άρρωστος» είπε μία γυναίκα, που ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε ηλικία 40 ετών επιχείρησε να βιάσει τη νύφη της. 
Αναδημοσίευση από το dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...