Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΑΝΑΓΚΑΙΑ όσο ποτέ, η ΣΤΗΡΙΞΗ του ψηφοδελτίου μας, της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

     Η παράταξή μας, η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ είναι η παράταξη που έστησε αυτό το Σωματείο το Σωματείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ. Είναι  η παράταξη που κράτησε όρθιο το Νοσοκομείο,  όχι μόνον απέναντι στον σεισμό αλλά και σε όλες τις προσπάθειες συγχώνευσης του ακόμη και της κατάργησης του.
    Είμαστε η παράταξη που οργανώσαμε το Σωματείο με όλη αυτήν την υποδομή που έχει σήμερα, με τα γραφεία του που δεν είχε και με όλα τα ενημερωτικά του εργαλεία,  site, fb και όχι μόνον, που κάποιοι σήμερα τα καπηλεύονται  με περίσσεια θράσους και  ασέβειας. Είμαστε η παράταξη που δώσαμε Πανελλαδική φωνή σ'  αυτό το Σωματείο,  που το κάναμε υπολογίσιμη δύναμη,   ένα Σωματείο που μεγαλούργησε επί 30 και πλέον χρόνια  με την παρουσία μας και με τις παρεμβάσεις μας, με θέσεις και προτάσεις επί παντός επιστητού.
     Είμαστε η παράταξη που δώσαμε φωνή στους Συναδέλφους μας, για τους οποίους δεν σηκώναμε μύγα στο σπαθί μας.
    Για όλη αυτήν την πολύ σημαντική και καθοριστική πορεία μας για το Νοσοκομείο και τους Συναδέλφους Εργαζόμενους σε αυτό, έργο γνωστό σε όλους  και βεβαίως αποδεκτό απ' όλους αν κρίνουμε και από την 35ετη εμπιστοσύνη που μας έδειχναν,  όσο κιαν προσπαθούν κάποιοι εντεταλμένοι και κοντόφθαλμοι  να την αμαυρώσουν για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, είμαστε πάρα πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
    Για όλους αυτούς τους λόγους, που δεν είναι και οι μόνοι, αλλά και λόγω της χάλια κατάστασης που έχουμε περιέλθει αυτά τα δύο τελευταία  χρόνια, Ζητάμε και πάλι την στήριξη σας, την ψήφο σας, στα πλαίσια των εκλογών που έχουμε.
              Έτσι ώστε 
Μέσα από την σοβαρή, την υπεύθυνη  και  την γνωστή  δυναμική  πρακτική μας, να ξαναφέρουμε το Σωματείο μας στο προσκήνιο, να  αποκτήσει και πάλι την αίγλη και την φωνή που είχε, να ξανα-ορθώσουν οι Συνάδελφοι μας το ανάστημα τους, την φωνή και το χαμόγελο που είχαν και τους έχει στερήσει η τελευταία ντροπιαστική διετία, για να δούμε τα προβλήματα μας να μπαίνουν και πάλι σε τροχιά επίλυσης. 
           Ψήφο λοιπόν στην ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...