Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Ακόμη ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΜΕ και δυστυχώς άρχισαν οι γνωστές μονομερείς αποφάσεις ερήμην του Δ.Σ.

      Ακόμη δεν συγκροτηθήκαμε σε σώμα ως ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟ  Δ.Σ και ο πλειοψηφών σύμβουλος Στελλάτος, που προαλείφεται για την θέση του  Προέδρου, άρχισε να λειτουργεί αυταρχικά, να λειτουργεί με την πρακτική του ¨αποφασίζομεν και διατάσσομεν¨ συμπεριφερόμενος δυστυχώς λες και έχει πάρει την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ που σαφώς και ΔΕΝ ΕΧΕΙ, εκτός κιάν θεωρεί ότι είναι ήδη αυτοδύναμος με την προσυμφωνημένη απ΄ ότι φαίνεται και μάλιστα από την προηγούμενη  θητεία μας, συνύπαρξή του με την ΑΚΕ και προσωπικά με τον Σουγλέρη.
     Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της προαναφερόμενης, απαράδεκτης και σαφώς μη ενδεδειγμένης και καταδικαστέας πρακτικής, προς το τέλος της πρώτης  συνεδρίασης του Δ.Σ, μας ανακοίνωσε σε ενημερωτικό στύλ, την κίνηση προσφοράς γλυκισμάτων στους συναδέλφους και μάλιστα την επόμενη ημέρα κατά την ανταλλαγή των χριστουγεννιάτικων ευχών, μια ενημερωτική ανακοίνωση προαποφασισμένη και προσυμφωνημένη, όπως φάνηκε, με τον Σουγλέρη και δυστυχώς χωρίς και την δική μας σύμφωνη γνώμη, η οποία σαφώς και δεν θα ήταν αντίθετη. Μια κίνηση που δυστυχώς δεν συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δ.Σ, χωρίς την σύμφωνη γνώμη όλων μας  και χωρίς την λήψη της σχετικής απόφασης, όπως φαίνεται και από την απόφαση του Δ.Σ που δημοσιεύτηκε στο site του Σωματείου, όπου διαστρεβλώνονται πολλά απ΄ όσα ειπώθηκαν σε εκείνη την συνεδρίαση, κάτι που θα μας απασχολήσεις σε άλλη νεότερη ανακοίνωσή μας.
      Ο ¨αρχάγγελος της κάθαρσης¨ ¨Στελλάτος. ίσως να θεωρεί  ότι  ΝΥΣΤΕΡΙ και ΑΚΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ και  ΕΝΙΑΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΆΤΑΞΗ, που δεν έχουν ανάγκη και δεν λογαριάζουν τις άλλες παρατάξεις του Δ.Σ, που θα κάνουν ότι θέλουν, οπότε τα πράγματα παίρνουν άλλη διάσταση.
      Ελπίζουμε αυτή η προαναφερόμενη πρακτική να μην  είναι το άλλο μείγμα, αυτό το καινούργιο που επικαλείτο και για το οποίο απέσπασε την ψήφο των Συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...