Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ με πρωτόγνωρες, αήθεις και μη ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

     Στις εκλογές του Σωματείου μας, που έγιναν στις 13 και 14 Δεκέμβρη, εκλογές για τις οποίες οφείλουμε  να συγχαρούμε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, μια συμμετοχή που σαφώς θα πρέπει να εκφράζεται σε όλες τίς δράσεις του Σωματείου μας και κυρίως στις ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
  Αυτές λοιπόν οι εκλογικές μας διαδικασίες, όπου για πρώτη φορά συμμετείχαν οι 340 και πλέον ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΝΕΑ ΜΕΛΗ που ΣΑΦΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ τούς συσχετισμούς, έγιναν μέσα σε πρωτόγνωρες και αήθεις πρακτικές και δυστυχώς ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ
οι πρακτικές της υποσχεσιολογίας, της εξυπηρέτησης, οι κομματικές και όχι οι συνδικαλιστικές πρακτικές και το χειρότερο ο πισώπλατος πόλεμος λάσπης, πρακτικές και ζητήματα που προσβάλλουν όλους μας.
    Το ψηφοδέλτιό μας, η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, οδηγήθηκε σ΄ αυτές τις εκλογές κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, συνθήκες που τις είχαν διαμορφώσει ο διετής πόλεμος  από την Διοίκηση, την ΑΚΕ και κυρίως το ΝΥΣΤΕΡΙ, που είχαν συμμαχήσει όλοι εναντίον μας, εκτοξεύοντας τόνους λάσπης και όχι μόνον, καθαρά και μόνον για την εκλογική τους τύχη, που δυστυχώς την έχτιζαν πάνω στην κατασυκοφάντηση των παραταξιακών τους αντιπάλων και όχι μέσα από την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου μας και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό, μια κατασυκοφάντηση για την οποία σαφώς και θα υπάρξει ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ,  κυρίως κατά του εμπνευστή της ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ.
                           μια ΠΡΑΚΤΙΚΗ που δυστυχώς βρήκε απήχηση
στο ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ του Νοσοκομείου μας, αυτό που διαμορφώθηκε από τις συνταξιοδοτήσεις της δικής μας εκλογικής βάσης και τούς συμμετέχοντες για πρώτη φορά, όπως προαναφέρουμε, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ, την εκλογική βάση των ΑΚΕ και ΝΥΣΤΕΡΙ.
  Σ΄ αυτές τις εκλογές ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ έντονο παρασκήνιο ταξίματος για μονιμοποιήσεις λες και αυτό εξαρτιόταν από την Διοίκηση, την ΑΚΕ ή το ΝΥΣΤΕΡΙ, κλπ άλλων υποσχέσεων και εξυπηρετήσεων για τις οποίες σαφώς και θα μιλήσουμε ανοικτά για όλους και για όλα, αλλά και απειλών  σε Συναδέλφους να μην είναι υποψήφιοι μαζί μας αλλά και σε υποψηφίους μας για να μην έχουν ¨προβλήματα¨.
      Πέρα απ΄ αυτά βρεθήκαμε μπροστά σε εκλογές στις οποίες οργίασαν οι παρατυπίες και οι παρανομίες που ΣΑΦΩΣ  ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ αυτών των εκλογών για το κύρος των οποίων εξετάζουμε ακόμη και την σχετική προσφυγή μας
                                     ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ
- Ότι ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, που είχαν φύγει από το Νοσοκομείο, λόγω διορισμού τους σε άλλη υπηρεσία, που σαφώς ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του ΕΚΛΕΓΕΙΝ και ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ.
Ότι ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΕΓΡΑΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ του Σωματείου μας και μάλιστα με δική του αίτηση προ 5ετίας
- Ότι ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ που ήδη είχαν ΑΠΟΛΥΘΕΙ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.
-  Ότι ΨΗΦΙΣΑΝ περί τους 10 αποσπασμένους από άλλα Νοσοκομεία Εργαζόμενοι που σαφώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.
- Ότι ΨΗΦΙΣΑΝ αρκετοί Εργαζόμενοι που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, που ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ όπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ και κάποιοι απ΄ αυτούς ήταν και υποψήφιοι, κατάσταση ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ που σαφώς αλλοιώνει το αποτέλεσμα ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ στις οποίες  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. Κατάσταση  για την οποία ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ από τον αρχιτέκτονα αυτής της παρανομίας ΣΤΕΛΛΑΤΟ που παραπλάνησε το Δ.Σ, τις ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ και την ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στην οποία καταθέσαμε σχετική ένσταση  κατά την έναρξη της δεύτερης ημέρας της εκλογικής μας  διαδικασίας, την ΕΝΣΤΑΣΗ που παραπλεύρως σας κοινοποιούμε.
     Με λίγα λόγια ΑΚΕ και κυρίως το ΝΥΣΤΕΡΙ έκαναν ότι μπορούσαν, ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός, για να κερδίσουν αυτές τις εκλογές, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ που κάποιες ξεπερνούν τα εσκαμμένα, όπως είναι οι κατευθυνόμενες κουτοπόνηρες πρακτικές του εντεταλμένου Στελλάτου, που οδήγησαν το Σωματείο σε μη σύννομες εκλογικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...