Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑΞΙΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ κλπ άλλων που ΔΕΝ έχουν σχέση με τα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΡΩΜΕΝΑ

 ΤΡΑΓΙΚΑ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ τα όσα συμβαίνουν στις επικείμενες ΕΚΛΟΓΕΣ του Σωματείου μας, όπου από την μιά επικρατεί ο  ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ, η ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑ, η ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ των εξυπηρετήσεων, η ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ των Συναδέλφων όπου γενικά ο ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ των ψήφων καλά κρατεί και από την άλλη μιάς άλλης μορφής προπαγάνδα όπου κυριαρχούν τα κατόπιν ενεργειών μου, η κατασυκοφάντηση των αντιπάλων, σταθεροί στην διατεταγμενη υπηρεσία της εκτόξευση λάσπης κλπ άλλες αηθεις αντισυνδικαλιστικές πρακτικές για να πάρουν τις εκλογές. Δεδομένα που δηλητηριάζουν το κλίμα, διασπούν την ενότητα και απομακρύνουν την συνδικαλιστική δράση.   
    Δυστυχώς  σ΄ αυτές τις εκλογές βλέπουμε μια προκλητικότατη  προσπάθεια,  τόσο από την Νέα Δημοκρατία, όσο και από την Διοίκηση, αλλά και την ¨κορυφή¨ της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης, κλπ άλλους παράγοντες  να εμπλέκονται, τόσο για την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ψηφοδελτίου της υποτιθέμενης ανεξάρτητης παράταξης της ΑΚΕ, όσο και για την ψήφισή της, απ΄ όλους εκείνους που  είχαν η έχουν εξάρτηση εξυπηρέτησης μαζί τους.
      Για την επίτευξη του στόχου τους, που δεν είναι άλλος από τον εκτοπισμό των ¨ενοχλητικών¨ για τούς Διοικούντες και τον εργοδοτικό έλεγχο αυτού του Σωματείου, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ, ακόμη και τα προσωπικά δεδομένα των Συναδέλφων (e-mail κλπ), για να προσεγγιστούν άπαντες για τον προαναφερόμενο στόχο.  
     Καλούμε τους συναδέλφους και ειδικά εκείνους  που  σήμερα λίγο πριν τις εκλογές τους αγκαλιάζουν προκλητικότατα, τάζοντας τους ¨λαγούς με πετραχείλια¨, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην ενδίδουν στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, ούτε στις ευκαιριακές υποσχεσιολογίες, αμπελοσοφίες και  επιπολαιότητες. 
    Οι καιροί που έρχονται είναι πάρα πολλοί δύσκολοι και θέλουν ΣΟΒΑΡΕΣ και ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...