Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ για τον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ των Εργαζόμενων.

        Παρακάτω σας γνωστοποιούμε, με αλφαβητική σειρά, τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν χθες στην υπηρεσία μας, για την θέση του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, που είναι οι εξής: 
ΑΣΛΑΝΙΔΗ, ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ,  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ, υποψηφιότητες για τις οποίες θα έχουμε να πούμε πάρα πολλά, στην πορεία προς τις σχετικές εκλογικές διαδικασίες. 
             δεδομένου ότι
αν εξαιρέσουμε την υποψηφιότητα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ενός ΝΕΟΥ και ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, όλες οι υπόλοιπες έχουν την διαδρομή τους, η οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ότι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ειδικά για ΑΣΛΑΝΙΔΗ που ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σ΄ αυτήν την διετή της θητεία στο Δ.Σ του Νοσοκομείου και του ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ το δίδυμο ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ  τα γνωστά ¨ΣΥΝΕΤΑΙΡΆΚΙΑ¨ της  Διοίκησης και όχι μόνον.
      γι΄ αυτόν λοιπόν τον λόγο
σ΄  αυτές, τις επικείμενες εκλογές του εκπροσώπου, θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ την επιλογή μας, που σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ των ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ. Δεν χρειαζόμαστε και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, να έχουμε ανθρώπους ταυτόσημους με τούς   Διοικούντες, τούς διορισμένους εκπροσώπους της κυβέρνησης.
            Έπεται  συνέχεια..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...