Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Σχετικά με την χθεσινή ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ για το ΣΥΜΒΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ στην Συναδέλφισσα στην ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ.

 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ, ως ΠΑΡΑΤΑΞΗ, στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  που είχαμε ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ στο Δ.Σ του Σωματείου μας, με αφορμή το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ  στη Συναδέλφισσα στην ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ, ένα συμβάν που ΕΓΚΑΙΡΩΣ και ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ, καταδικάζοντάς το  προς κάθε κατεύθυνση.
     Μιλώντας στην σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ στην ΠΥΛΗ,  σ
τα πλαίσια αυτής της ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ο επικεφαλής της παράταξής μας και Αντιπρόεδρος του Σωματείου μας ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, αφού αναφέρθηκε στην συμμετοχή που σαφώς ήταν κατώτερη των περιστάσεων και αφού κατέκρινε τις πληροφορίες που ήλθαν στην συγκέντρωση που μιλούσαν για παρεμπόδιση Συναδέλφων στο να έλθουν στην κινητοποίηση, ΚΑΤΕΘΕΣΕ τις σχετικές προτάσεις του γι΄ αυτά τα συμβάντα, όπως:
Α). Καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του Νοσοκομείου.
Β). Την ύπαρξη σχετικής ΠΑΓΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ της Διοίκησης, έτσι ώστε κάθε φορά που θα παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, να υπάρχει ΑΜΕΣΗ και ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Διοίκησης, μέσα από την ΑΜΕΣΗ  ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΩΞΗ των υπαίτιων.
Γ).  Κατάθεση ΣΩΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗΣ μήνυσης από την Διοίκηση κατά των όποιων δραστών, έτσι ώστε να σταματήσει η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ που υπάρχει γι΄ αυτές τις περιπτώσεις, μια ατιμωρησία που ενθαρρύνει τούς όποιους εκ του ασφαλούς επίδοξους ΝΤΑΗΔΕΣ.  
προτάσεις και ζητήματα που σαφώς κατατέθηκαν και στην συνέχεια στην σχετική παράστασή μας στην Διοίκηση, όπου επισημάναμε και την καθυστέρηση που επέδειξε και επιδεικνύει σ΄ αυτές τις περιπτώσεις η Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...