Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Διοικητές Νοσοκομείων: Ετοιμάζεται νομοθετική ρύθμιση με νέα κριτήρια για την επιλογή τους

 Τι διαρρέουν τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης για τους Διοικητές Νοσοκομείων και τον τρόπο επιλογής τους στη νέα θητεία
     Με αυστηρά κριτήρια θα επιλέγονται οι Διοικητές Νοσοκομείων και μάλιστα θα υπάρξει και σχετική νομοθετική ρύθμιση, διαρρέουν τα στελέχη της ΝΔ και υποψήφιοι …υπουργοί σε φίλια ΜΜΕ, προκειμένου να πείσουν ότι τα στελέχη του ΕΣΥ θα διοριστούν αξιοκρατικά.
   Θα ορισθούν – λένε – συγκεκριμένα κριτήρια για την επιλογή τους ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα υψηλά επαγγελματικά καθήκοντα που έχουν οι Διοικητές Νοσοκομείων.
    Βέβαια το αφήγημα αυτό το έχει διατυπώσει η ΝΔ από τους πρώτους μήνες της προηγούμενης διακυβέρνησης της (εδώ και 4 χρόνια δηλαδή), αλλά προς ώρας μόνο κομματικά στελέχη έχουν επιλεγεί, ενίοτε και της Τρίτης και Τέταρτης Ηλικίας. Την ώρα μάλιστα που υποτίθεται ότι η ΝΔ θέλει να πολεμήσει το brain drain.
    Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και οι αντικαταστάσεις που έγιναν σε θέσεις Διοικητών Νοσοκομείων που αποχώρησαν από το σύστημα την τελευταία στιγμή πριν τις εκλογές, πραγματοποιήθηκαν με άκρως κομματικά κριτήρια.
                    Αλλά κατά τα άλλα μία νομοθετική ρύθμιση θα μας σώσει
Αναδημοσίευση από https://www.healthreport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...