Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Η Αστυνομία στα ίχνη του δράστη που ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας"

   Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης και του ξυλοδαρμού της νοσηλεύτριας στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας".
     Πρόκειται για έναν 50χρονο ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.
    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης.
     Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο 50χρονος μπήκε στην νοσοκομείο και απαίτησε να δει την μητέρα του που νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική. Ο υπάλληλος της ασφάλειας του ιδρύματος τον ενημέρωσε πως απαγορευόταν να εισέλθει γιατί ήταν αργά το βράδυ και δεν επιτρεπόταν. Τότε αυτός άρχισε να τρέχει προς το κτίριο, ενώ ο άνδρας της ασφάλειας τον κυνήγησε στην προσπάθεια να τον σταματήσει.
    Φθάνοντας στην παθολογική κλινική βρέθηκε μπροστά σε νοσηλεύτρια , η οποία του εξήγησε πως δεν επιτρεπόταν το επισκεπτήριο , καθώς οι ασθενείς αναπαύονταν. Σε έξαλλη κατάσταση ο άνδρας άρχισε να χτυπά με βαναυσότητα  τη νοσηλεύτρια, ενώ την έσπρωξε με δύναμη και την πέταξε στον τοίχο , με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Βλέποντας συνάδελφός της τι συνέβαινε πήγε να τον σταματήσει και ο δράστης αρπάζοντας πυροσβεστήρα επιχείρησε να χτυπήσει το νοσηλευτή.
Στην συνέχεια έφυγε τρέχοντας για να μην συλληφθεί.
    Να σημειωθεί πως η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου όπου και νοσηλεύεται.
Αναδημοσίευση από https://tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...