Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Σχετικά με την χθεσινή επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου, στό Νοσοκομείο μας, όπου συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας παρουσία της Διοίκησης και του Σωματείου μας.

    Ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, η Κατερίνα Σολωμού Υποψήφια Βουλευτής-Αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και η Βιβή Λουκοπούλου Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, επισκέφθηκαν σήμερα την Διεύθυνση ΕΚΑΒ, το ΠΓΝΠ Νοσοκομείο Ρίου και το Γ.Ν. “Άγιος Ανδρέας”, όπου συναντήθηκαν με τις Διοικήσεις και τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Συζήτησαν ενδελεχώς και εκτίμησαν συνολικά τα προβλήματα που αφορούν την λειτουργία των νοσοκομειακών δομών καθώς και τις ανάγκες των προνοσοκομειακών ιατρικών δυνάμεων.
 
   Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ολοκληρώνοντας σήμερα τον κύκλο των συναντήσεων του που αφορούν τον τομέα της υγείας και της περίθαλψης στην περιοχή της Αχαΐας, τόνισε την σημασία της θωράκισης ενός ισχυρού Εθνικού Συστήματος Υγείας χωρίς παλινωδίες αλλά με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και αξία.
   Επιπλέον, εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτεία οφείλει να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας με έμπρακτες μεταρρυθμιστικές πολιτικές, που θα συνδυάζουν την τόνωση της Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, την στελέχωση των νοσοκομείων με επαρκές ανθρώπινο δυναμικό και την περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών, στο πλαίσιο ενός ολιστικού σχεδιασμού βιώσιμης ανάπτυξης για την περιοχή.
  Τέλος, επισήμανε την αυτονόητη προτεραιότητα στήριξης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας από την πολιτεία, ώστε να διασφαλιστεί το κοινωνικό αίτημα του κάθε πολίτη στην ισότιμη, ασφαλή πρόσβαση και περίθαλψη στις υγειονομικές δομές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...