Σάββατο 8 Απριλίου 2023

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και βεβαίως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ στο site του Σωματείου μας. - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ το ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ της - ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ τις ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ να πάρουν ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ.

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και βεβαίως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ στο site του Σωματείου μας, η ανάρτηση που σας κοινοποιούμε παραπλεύρως. Μιά ΑΝΑΡΤΗΣΗ την οποία  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ να κατεβάσει ο διαχειριστής τη της ιστοσελίδας του Σωματείου μας, ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ.
   Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην αναρτώνται στήν Ιστοσελίδα του Σωματείου μας ανακοινώσεις των παρατάξεων και των μελών του Δ.Σ και να αναρτώνται οι περιοδείες των υποψηφίων Βουλευτών, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας. 
   Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ο νέος διαχειριστής, Στελλάτος, να κατεβάζει αναρτήσεις των μελών του Προεδρείου και χωρίς ίχνος ντροπής να αναρτά κομματικές ανακοινώσεις.
       ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ τις παρατάξεις να πάρουν ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ, για όλα αυτά τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ με το site και το fb του Σωματείου μας. 

1 σχόλιο:

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...