Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Επάξια ο τίτλος "του κυνηγού των προϊσταμένων" στους Διοικούντες του Νοσοκομείου μας.

   Λίγες ημέρες πρίν  την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου και η Διοίκηση του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ,  προβαίνει σε ένα ακόμη σοβαρότατο ατόπημα.
  Με χθεσινή  απόφασή τους προχώρησαν σε ακόμη μία μετακίνηση Προϊσταμένης, της αρχαιότερης ίσως υπαλλήλου της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας και μάλιστα κατ΄ επανάληψιν,  δυστυχώς χωρίς κανέναν σεβασμό και βεβαίως χωρίς να συντρέχει κανένας μα κανένας ουσιαστικός λόγος.
   Αυτήν την φορά, την μετακίνησαν ως προϊσταμένη σε τμήμα όπου ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΘΕΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ, από την θέση της Προϊσταμένης όπου οι ίδιοι την είχαν μετακινήσει περσυ, καρατομώντας την από την θέση της τομεάρχου που κατείχε στήν Νοσηλευτική Διεύθυνση  του Νοσοκομείου μας, μια καρατόμηση-υποβάθμιση, όχι για υπηρεσιακούς λόγους, αλλά για την προώθηση ημετέρων,  με σκοπό και στόχο την εξώθησή της, παρά την θέλησή της, στήν συνταξιοδότηση προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος  για νέες κομματικές επιλογές στίς θέσεις των προϊσταμένων του Νοσοκομείου μας, όπως διέρρεαν τα παπαγαλάκια τους στούς χώρους δουλειάς.
      Εκεί δηλ που ΟΛΟΙ περιμέναμε να διορθώσουν τις περυσινές τους αλχημείες, την επαναφορά των ΑΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ των  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ που και τότε έκαναν, εκμεταλλευόμενοι το συμβάν με τον άτυχο ΝΕΜΟΥΤΙΑΝΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ, δυστυχώς σήμερα είχαμε συνέχεια αυτών των διαδικασιών και μάλιστα για τρίτη φορά στήν θητεία τους, επαναφέροντας παράλληλα την μία από τις περυσινές καρατομήσεις τους, χωρίς δυστυχώς να μας λένε τι μεσολάβησε και τι άλλαξε γιά όλα αυτά...............
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ και ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ κατ΄ επανάληψιν που ευθαρσώς μπορούμε να πούμε πως ΕΠΑΞΙΑ  και μάλιστα χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι μπορεί να τούς απονεμηθεί ο τίτλος  των κυνηγών-των διωκτών των Προϊσταμένων.
     ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτήν την κατ΄ επανάληψιν πρακτική των Διοικούντων, που το τονίζουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ υπηρεσιακών αναγκών, ούτε για την ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Νοσοκομείου μας. αλλά των ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΩΝ  ΕΠΙΛΟΓΩΝ τους, επιλογές και πρακτικές που αποδεικνύουν πόσο  μεγάλο δίκαιο είχαμε όταν θέταμε το ζήτημα της καταμήνυσής τους, με αφορμή της περυσινές μετακινήσεις - καρατομήσεις, μηνήσεις που δεν έγιναν με αποκλειστική ευθύνη του Προέδρου του Σωματείου μας που ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ώς όφειλε  την σχετική απόφαση του Δ.Σ του Σωματείου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...