Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ και επί σειρά ετών ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ του Νοσοκομείου μας, ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

   ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ, μετά από 40 και πλέον χρόνια εργασίας, ο Συνάδελφος και επί σειρά ετών  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ   του Νοσοκομείου μας, του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ.
     Ο ΣΠΥΡΟΣ  ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, που υπήρξε στενός συνεργάτης του Κώστα Πετρόπουλου,  ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ  από τις τάξεις της παράταξής μας, της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, στα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του Νοσοκομείου μας ανελλιπώς από το 2001 μέχρι και σήμερα, τόσο στο Δ.Σ του Σωματείου μας, του Σωματείου Εργαζομένων στό Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨, όπου υπηρέτησε ως  Γεν, Γραμματέας, Ταμίας και Αντιπρόεδρος, όσο και ως εκπρόσωπος των Εργαζόμενων  στο Δ.Σ του Νοσοκομείου και στο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, αλλά και ως αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΔΗΝ, την ΑΔΕΔΥ και το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.      
    Ο Συνάδελφος Σπύρος Γιαννόπουλος αποχαιρέτησε τους Συναδέλφους, τόσο από το βήμα της προχθεσινής ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ του Σωματείου μας, τούς οποίους και ευχαρίστησε για την στήριξη και την συνεργασία, όσο και από την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που έγινε στο Γρ Επιστασίας, όπου υπηρετούσε ως Προϊστάμενος, απ΄ όπου και οι παρακάτω σχετικές φωτογραφίες.
                    Καλή Συνέχεια και Καλή του Σύνταξη

1 σχόλιο:

  1. ΑΑγαπητε φίλε συνεργάτη και αγωνιστή στο συνδηκαλησμο του ΓΝΠ επί χρόνια Σου εύχομαι από καρδιάς καλή σύνταξη να είσαι γερός και δυνατός νάτος να απόλαυσης τη σύνταξη σου μέχρι τα 100 Καλοφαγωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...