Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξής μας στήν χθεσινή ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου μας, που δυστυχώς έγινε όχι για τα προβλήματά μας αλλά για την στοχοποίηση της παράταξής μας, όπου απέτυχαν οικτρά.

     Στην χθεσινή ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου μας, όπου παραβρεθήκαμε ώς παράταξη, μια  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ όπου απ΄ ότι φάνηκε  ο στόχος ήταν η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ  στον επικεφαλής της παράταξής μας και όχι τα προβλήματα που αναφέρονταν στην σχετική ημερήσια διάταξη, μιλώντας σ΄ αυτήν ο επικεφαλής  παράταξής μας, αναφέρθηκε στα εξής:
  1. Κατ΄ αρχήν δήλωσε ΠΑΡΩΝ στην λειτουργία του Σωματείου που την έχει αποδιοργανώσει με την πρακτική του ο Πρόεδρος και στα προβλήματα του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό, προβλήματα που έχουν περασει σε δεύτερη μοίρα με ευθύνη του Προέδρου που δυστυχώς  ασχολείται με την κατασυκοφάντηση των παραταξιακών του αντιπάλων και την εξόντωση της παράταξής μας.
     2.  Αναφέρθηκε στούς λόγους για τούς οποίους διαχώρισαν ως παράταξη  την θέση τους από τον Πρόεδρο, που δεν ήταν άλλοι από την μη ενασχόληση του με τα προβλήματα του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό, επισημαίνοντας ότι το ποτήρι ξεχείλισε από την στάση του Προέδρου στην εκ μέρους μας ανάδειξη των πρακτικών ελέγχου του Αν, Διοικητή, όπου πήρε θέση, ερήμην όλων μας, υπέρ της Διοίκησης και κατά του Αντιπροέδρου του Σωματείου μας που ανέδειξε το πρόβλημα, γεγονός ανεπίτρεπτο για συνδικάτα και συνδικαλιστές και μάλιστα Προέδρους Σωματείων.
   3.  Αναφέρθηκε στα ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ και τα ζητήματα του οργανισμού επιτυχίες δικές μας που έδωσαν άλλη πνοή στο Νοσοκομείο μας, την σιγουριά για την μελλοντική μας τύχη, έναντι των συγχωνεύσεων, στόχοι όμως που θέλουν συνέχεια και περαιτέρω νέες επιδιώξεις που δυστυχώς είναι αφημένοι στην τύχη τους από την Διοίκηση του Σωματείου μας αλλά και του Νοσοκομείου μας.
 4. Αναφέρθηκε στα ζητήματα της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ όπου το χρέος του νοσοκομείου μας φθάνει τα 40 εκ ευρώ και συνολικά ό χώρος της υγείας το 1.2 δις και της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ όπου οι κενές οργανικές μας θέσεις πανελλαδικά στον χώρο της υγείας φθάνουν τις 40,000, ζητήματα που θα πρέπει να μας απασχολήσουν, να μας προβληματίσουν σε σχέση και με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις που θέλουν την μετατροπή των Νοσοκομείων σε ΝΠΙΔ, όπως έχουν δει το φώς της δημοσιότητας,  όχι από ειλικρίνεια του Υπουργού όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πρόεδρος, αλλά για να στείλει το μήνυμα στα συμφέροντα για να τούς στηρίξουν στίς επικείμενες εκλογές. 
  5. Αναφέρθηκε στίς τιμωρητικού χαρακτήρα ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ που μπορεί να μην έχουν απολύσεις, όπως επεδίωκε ο σημερινός Πρωθυπουργός ως υπουργός, θα έχουν όμως επιπτώσεις, μισθούς διαφορετικών ταχυτήτων στούς αξιολογούμενος και όχι μόνον, κλπ άλλα
  6. Τέλος αναφέρθηκε λεπτομερώς στα ζητήματα των καθ΄ υπόδειξη, όπως χαρακτηριστικά είπε, επιδιώξεων και  πρακτικών του Προέδρου στα οικονομικά του  Σωματείου μας, ξεσκεπάζοντας  τον ρόλο τους που δεν είναι άλλοι από την κατασυκοφάντηση μας και την εξόντωσή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...