Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Μιά οφειλόμενη ΑΠΑΝΤΗΣΗ στόν ΣΤΕΛΛΑΤΟ και κατ΄ επέκταση το ΝΥΣΤΕΡΙ

    Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, όντας πρόεδρος μειοψηφίας, αρκετά συχνά με διάφορες εκφράσεις του, όπου είναι εμφανές το μίσος - η κακία - και η εμπάθεια ενάντια στον άνθρωπο που τον έκανε Πρόεδρο, στρέφεται κατά της παράταξής μας και του επικεφαλής της, μια επίθεση που σκοπό και στόχο έχει την επιβίωσή του μέσα δυστυχώς από την λασπολογία και την εξόντωση μας.
     Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ γιατι παραβρέθηκαν ΜΟΝΟΝ οι 3 από τους 13, όπου με περίσσεια θράσους και κακίας ο Στελλάτος απο τους 10 απόντες στοχοποιεί με την νέα ανακοίνωσή του, λογω ανασφάλειας και όχι μόνον, μονο τον Πετρόπουλο, 
          εμείς υπενθυμίζουμε πρός όλους 
ότι  εγκαίρως - ευθαρσώς και δημοσίως εκφράσαμε τους λόγους, τις διαφωνίες μας και τους προβληματισμούς της αποχής μας, λόγοι που βεβαίως ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ και σ΄  αυτήν την σημερινή νέα συνεδρίαση, λόγοι και πρακτικές που με ευθύνη ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ  ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΟΥΤΕ στην ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ των προβλημάτων, ΟΥΤΕ στίς ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ του Σωματείου μας, ζητήματα αναγκαία και απαραίτητα στην περίοδο που διανύουμε, όπου δυστυχώς προτεραιότητα έχουν τα εντέλλεστε που δέχεται και εκτελεί αυτός ο υποτιθέμενος πρόεδρος των εργαζομένων, που δυστυχώς κάνει γαργάρα τα υπαρκτά προβλήματα του χώρου μας και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σε αυτόν.
     Δοθείσης της ευκαιρίας, ακόμη μια φορά να επισημάνουμε, ότι σε όλα όσα  ζητήματα που καθ΄ υπόδειξη αρκετά συχνά επαναλαμβάνει  ο Στελλάτος,  έχουμε απαντήσει κατ΄ επανάληψιν και δεν χρειάζονται εκ νέου και κάθε φορά απαντήσεις γι΄ αυτού του είδους τις επαναλαμβανόμενες  αθλιότητες Στελλάτου.
    Κλείνοντας να επισημάνουμε, ότι όσες ανακοινώσεις κιαν βγουν από το ΝΥΣΤΕΡΙ και όποιες  προσπάθειες κιαν κάνει ο  Στελλάτος, δεν μπορούν να αμαυρώσουν το τεράστιο έργο που προσφέραμε και την δυναμική που είχαμε, όταν είχαμε την ευθύνη του Σωματείου,  έργο και αγώνες που ΣΑΦΩΣ και είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. Για ένα πράγμα δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, γι΄ αυτό  που κάναμε τον Στελλάτο πρόεδρο του Σωματείου και σας ζητάμε συγνώμη γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...