Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Σχετικά με την ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας.

   Έχουμε πει κατ΄ επανάληψη για την θεματολογία στις εκάστοτε συνεδριάσεις του Δ.Σ του Σωματείου μας, ότι η επιλογή και η κατάρτιση των θεμάτων δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του Προέδρου του Σωματείου μας, ο οποίος στην παρούσα φάση, αφενός μέν  δεν διαθέτει ως παράταξη  την απόλυτη πλειοψηφία (ως γνωστόν έχει προκύψει από την συμφωνία δύο παρατάξεων, ΝΥΣΤΕΡΙ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ) και αφ΄ ετέρου αυτήν την περίοδο έχει αρθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, της μιάς εκ των δύο παρατάξεων.
      Συνεπώς, στοιχειωδώς θα έπρεπε να συνεργάζεται μαζί μας, ως προεδρείο που είμαστε, αλλά και μέ όλες τις παρατάξεις, για όλα αυτά τα ζητήματα και όχι μόνον.
     Δυστυχώς ο πρόεδρος άν και "πρόεδρος μειοψηφίας", κάτω απο την επήρεια της ανασφάλειας,  της εμπάθειας,  κλπ άλλων χαρακτηριστικών που διακατέχεται, κινείται μόνος του, χωρίς να ρωτά και να ενημερώνει κανέναν, λες και είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο Δ.Σ του Σωματείου, γράφοντας όλους στα παλιά του τα παπούτσια και το χε3ιρότερο βάλλοντας συνεχώς κατά των παραταξιακών του αντιπάλων.
 πρακτικές και συμπεριφορές, λειτουργίες 
που σαφώς μας βρίσκουν αντίθετους
και όλα αυτά
όχι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν, αλλά για  να πετύχει τον υποβολιμαίο προσωπικό του στόχο, που δεν είναι άλλος, από την επικράτησή του στά συνδικαλιστικά δρώμενα του Νοσοκομείου μας. Ένας στόχος, που δυστυχώς επιδιώκεται μέσα από την συκοφαντική εξόντωση των αντιπάλων του, προκειμένου να κληρονομήσει τα " λάφυρα"  τους.
  Όπως αντιλαμβάνεστε σε μια τέτοια λειτουργία δεν συμφωνούμε. Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε και δεν μπορούμε να συναινέσουμε και να συμμετάσχουμε σε τέτοιες πρακτικές και συνεδριάσεις εξόντωσης.
     Το Δ.Σ του Σωματείου μας και εμείς ως ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, αλλά και οι υπόλοιπες παρατάξεις, ζητήσαμε την στήριξη των μελών μας και εκλεχτήκαμε, για να εκπροσωπήσουμε τους εργαζόμενους - μέλη μας και να διεκδικήσουμε, γι΄ αυτούς και το Νοσοκομείο μας την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν και οχι για τις προσωπικές μας επιλογές - ορέξεις και επιδιώξεις.
   Τα προβλήματα είναι πολλά και δεν επιλύονται με τις προαναφερόμενες παλιομοδίτικες πρακτικές του Προέδρου, κλπ ελάχιστων συμπαραστεκόμενων σ΄ αυτόν, αδιαφορώντας για την ενότητα του συνδικαλιστικού  κινήματος στόν χώρο μας και των Συναδέλφων Εργαζομένων, την αναγκαία και απαραίτητη συνθήκη για την από κοινού διεκδίκηση της επίλυσης, της πληθώρας  των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
          Καλή τους  συνέχεια λοιπόν .............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...