Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Το πραξικόπημα στην ΟΕΝΓΕ δεν πέρασε

      Η πραξικοπηματική κλοπή μιας έδρας από την παράταξή μας στην ΟΕΝΓΕ, που έγινε από την παράταξη του ΠΑΜΕ τη ΔΗΠΑΚ,  ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.
     Σήμερα βγήκε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών-ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ-, η οποία αναστέλλει τη συγκρότηση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ σε σώμα, που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Μαΐου, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που θα γίνουν στις 10 Ιουνίου.
      Η απόφαση αποτελεί κόλαφο για τις πρακτικές της καλπονοθείας που εφάρμοσε η ΔΗΠΑΚ (ΠΑΜΕ) στο συνέδριο της ΟΕΝΓΕ, στις εκλογές της  10ης του Απρίλη.
      Η παράταξή μας, και στην ΑΔΕΔΥ και στην ΟΕΝΓΕ, μπήκε  μπροστά, κι απέτρεψε την καλπονοθεία. Παρέμβαση έκανε και η ΑΔΕΔΥ υπέρ της δικαστικής προσφυγής.
     Το έχουμε ξαναγράψει, σύντροφοι. Μην τους φοβάστε. Μπείτε μπροστά και διαφυλάξτε τις δημοκρατικές διαδικασίες, που χάρη στους αγώνες της παράταξής μας υπάρχουν από το 1982 μέχρι σήμερα. Είμαστε παράταξη αρχών και αξιών και δεν θα επιτρέψουμε εκλογικά πραξικοπήματα.
                   Από την  Δημοκρατική Συνδικαλιστική Πρωτοπορία (ΔΗ.ΣΥ.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ από την ΑΔΕΔΥ, την ΤΡΙΤΗ 21.5.24

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 🚨Δεκατέσσερα χρόνια μετά τα μνημόνια, όπου οι αποδοχές μας μειώθηκαν κατά 40%, καταργήθηκαν τα δώρα, επιβλήθηκε...