Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Τι κάνουν όλοι αυτοί που ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ κόπτονται να πάνε στήν ΔΕΘ, για το κίνημα στην Αχαΐα; Δυστυχώς ΤΙΠΟΤΕ....παρά την προκλητική δημοσιοποίηση της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τους, που από ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ μετατρέπονται σε ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ.

 Διαβάζοντας το δημοσίευμα της πλαϊνής φωτογραφίας, που αναφέρεται στους συμμετέχοντες Αχαιούς συνδικαλιστές στίς Δράσεις των Συνδικάτων στην ΔΕΘ, την με μεγάλες φανφάρες,  αποτυχημένη αυτοπροβολή τους μας προκαλούν για να ασχοληθούμε μαζί τους, άν και δεν αξίζει τον κόπο.
    Βέβαια δεν θα επαναλάβουμε αυτά που ήδη έχουμε γράψει, για το πώς και πόσο κάποιοι απ΄ αυτούς, κυρίως τούς συνδικαλιστές της Δ(ΑΚΕ) συμμετέχουν στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ,  όπου, σε ότι αφορά αυτό της ΠΟΕΔΗΝ έφυγαν για καφέ λίγο μετά το ξεκίνημά του, σε ότι αφορά αυτό της ΑΔΕΔΥ το εγκατέλειψαν νωρίς για να πάνε ως χειροκροτητές στο Βελλίδειο, όπως οι ίδιοι το καταμαρτυρούν με τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, δημοσιεύματα που σαφώς και τούς εκθέτουν.
  Θα αναφερθούμε όμως για το τι κάνουν όλοι αυτοί, οι συνδικαλιστές της Δ(ΑΚΕ) των Νοσοκομείων του Νομού μας και όχι μόνον, για το ΚΙΝΗΜΑ στην περιοχή μας, όπου ευθαρσώς θα πούμε ΤΙΠΟΤΕ.
     Κάποιοι λοιπόν απ΄ αυτούς που κόπτονται για να πάνε στην Θεσσαλονίκη, όπου από ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ γίνονται ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ, όχι μόνον ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ τίποτε κινηματικό στό νομό μας, δυστυχώς ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΝ στις όποιες τέτοιες δράσεις, στις όποιες ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όπου το ξανατονίζουμε είναι παντελώς ΑΠΟΝΤΕΣ, απόντες και ανύπαρκτοι ακόμη και στους χώρους δουλειάς τους.
   Βέβαια για να είμαστε ΔΙΚΑΙΟΙ κάποιοι απ΄ αυτούς, ελάχιστοι, τον τελευταίο καιρό, αν και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ στους χώρους δουλειάς τους,  έχουν αρχίσει να κάνουν εμφανή  την παρουσία τους σε κάποιες ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και αυτό γιατί αποσκοπούν σε κάποια οφέλη, την προσωπική τους αναρρίχηση σε κάποια όργανα που ουέ και αλλοίμονο αν ελεγχθούν απ΄ αυτούς,  με ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, όπως το μεθοδεύει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ που έχει κάνει την παράταξή του στην ΠΟΕΔΗΝ ΜΩΣΑΪΚΟ, με τίς διάφορες μεταγραφές, χάριν της δικής του προσωπικής τύχης και προοπτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...