Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Υπ. Υγείας, στην ΝΕΑ του ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην πόλη μας, ελπίζουμε να βρεθεί απέναντι σε ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ και ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ.

 Όπως το έχουμε δει όλοι,  όποια περιοχή επισκέπτεται ο υπουργός υγείας, ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με πληθώρα διαδηλωτών, εργαζόμενων αλλά και πολιτών, εναντίον του για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική στόν χώρο της υγείας, τον ευαίσθητο χώρο του ΕΣΥ, που δυστυχώς τον ισοπεδώνει.
     Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των προκλητικών του επισκέψεων, την Δευτέρα 30/9/24 που ενδέχεται να γίνει καιΤρίτη, ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΤΑΙ την περιοχή μας, την Πόλη μας,  το πανεπιστημιακό  νοσοκομείο  και το ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ. Επισκέψεις όπου επιβάλλεται και πρέπει λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο της υγείας στην περιοχή μας, να υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις, αντιδράσεις.
    Περιμένουμε λοιπόν τα συνδικάτα να πράξουν το αυτονόητο, ελπίζοντας αυτή την φορά να μην αρκεστούν στις φωτογραφίσεις και να φερθούν συνδικαλιστικά και αγωνιστικά.
     Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και μάλιστα ΕΝΤΟΝΕΣ και ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ
    Ελπίζουμε αυτήν την φορά, οι δύο γενικοί σύμβουλοι της ΠΟΕΔΗΝ από την πόλη μας, ο γενικός σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ, τα μέλη της Ε.Γ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ από τον χώρο της Υγείας και οι πρόεδροι των  Σωματείων των τριών Νοσοκομείων της πόλης μας,  να συντονιστούν σχετικά αυτή τη φορά  και να πράξουν τα δέοντα, να έχουμε μια πολύ θερμή υποδοχή.
              Αναμονή λοιπόν.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...