Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ του Σωματείου και δυστυχώς ο πρόεδρος ακόμη μία φορά ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ των δεσμεύσεων.

 Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ του Σωματείου μας, βάση της θεματολογίας που βλέπετε στην πρόσκληση που παραπλεύρως σας κοινοποιούμε, μια θεματολογία όπου δυστυχώς βλέπουμε να ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το θέμα που έχει να κάνει με την
μορφή που καταθέσαμε στην προηγούμενη  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για την αν. γραμματέα του Σωματείου μας, μία μορφή που είχε να κάνει με την επιδίωξή της να απολυθούν 4 εργαζόμενοι του προγράμματος 55-67. 
   Αν βεβαίως δείτε την ανάρτηση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου του προερχόμενου από την παράταξη της Δ(ΑΚΕ). που παρακάτω σας κοινοποιούμε και από την σχόλιο που κάνει ο Κώστας  Πετρόπουλος γι΄ αυτήν. θα καταλάβετε όλοι σας με ποιου την  παρέμβαση δεν μπήκε το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση.


 Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος κινείται αυτοβούλως ή κατευθυνόμενος από τον επικεφαλής της παράταξης της Δ(ΑΚΕ), που του παρέχει και την στήριξη της παραμονής του στην θέση του Προέδρου, όπως και νάχει το πράγμα εκείνο που έχει σημασία είναι ότι κάνει τα παιχνίδια, εξυπηρετεί δηλαδή τα συμφέροντα της Δ(ΑΚΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...