Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ και ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ της ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

   Τον Γενάρη του 2024 ολοκληρώθηκε η ευθύνη που είχε ανατεθεί από την ΑΔΕΔΥ στην διορισμένη τότε Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, με επικεφαλής τον Κώστα Πετρόπουλο. 
     Ευθύνη που είχε να κάνει με την  επαναφορά  σε λειτουργία του ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ επί 7 ολόκληρα χρόνια Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, μια επαναφορά που έγινε με την ΕΚΛΟΓΗ της ΝΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, όπως βλέπετε και στην φωτο που παραπλεύρως σας κοινοποιούμε.
     Επειδή, η προαναφερόμενη Εκτελεστική Γραμματεία, ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΝ να ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ στις πρώτες και μοναδικές της συνεδριάσεις που έγιναν γι΄ αυτόν και μόνον τόν σκοπό, αυτό το προαναφερόμενο όργανο ξανάπεσε σε ΑΑΔΡΑΝΕΙΑ, με αποκλειστική ευθύνη του πλειοψηφούντος συμβούλου, του Ηλία Σκεπετάρη, ο οποίος όφειλε και οφείλει να λειτουργεί αυτό το όργανο, όπως γίνεται και στην ΑΔΕΔΥ, η οποία σημειωτέο ακόμη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ.
       Δυστυχώς ο πλειοψηφών σύμβουλος, παρά τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στον δημοσιοϋπαλληλικό χώρο, παρά τις πάμπολες κινητοποιήσεις που υπήρξαν από την ΑΔΕΔΥ και όχι μόνον, ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΝ να θέσει το όργανο σε λειτουργία, αναλαμβάνοντας εξ΄ ολοκλήρου τις ευθύνες της νέας ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ του οργάνου, κατόπιν σχετικής υπόδειξης, για την οποία θα μιλήσουμε στην συνέχεια.
        Με δεδομένο ότι είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής ευθύνεται για τον λήθαργο και την αδράνεια του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, αντιλαμβάνεστε ότι η παραίτησή του από το όργανο, που δυστυχώς δεν μπορεί να λειτουργήσει, είναι πλέον επιβεβλημένη και ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...