Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Η Θέση της παράταξής μας στην 17η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας, την 29η Νοέμβρη 2022.

       Στην 17η/2022 συνεδρίαση του Δ Σ του Σωματείου μας, όπου ήταν παρόντα ολα τα μέλη της παράταξής μας (Πετρόπουλος. Γιαννόπουλος, Μαυρίκη και Πετροπούλου), η παράταξη μας πήρε θέση σε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κάνοντας συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις που εγκρίθηκαν από το Δ.Σ.
      ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ είχαμε:
I. Σε ότι αφορά το I θέμα,  για τον διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά του Σωματείου μας, ο επικεφαλής της Παράταξής μας Κώστας Πετρόπουλος,
              αφού αναφέρθηκε,
α). Κατ΄ αρχήν στις 8 και πλέον, σχετικές ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ και ΕΠΙΛΗΨΙΜΕΣ ανακοινώσεις της ΑΚΕ, ανακοινώσεις  για τις οποίες, μαζί με όσα προφορικά έχουν πεί ένθεν και κείθεν, σαφώς και θα έχουμε συνέχεια σε άλλα επίπεδα, ανακοινώσεις τις οποίες όποιος καλοπροαίρετος  διαβάσει θα διακρίνει με πάρα πολύ άνεση το μίσος, την εμπάθεια, την κακία και πολλά άλλα αρνητικά χαρακτηριστικά αυτής της παράταξης, των 5-6 συγκεκριμένων ανθρώπων της ΑΚΕ ενάντιά μας.
β). αλλά και στην πρόταση του Προέδρου του Σωματείου για διαπαραταξιακό έλεγχο των οικονομικών
      ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ
ότι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ κανενός τέτοιου ελέγχου, δεδομένου ότι έλεγχοι έχουν γίνει πάρα πολλοί, έλεγχοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα βάσει των κείμενων διατάξεων, του Ν.1264/82 και του Καταστατικού του Σωματείου μας, από τις εκλεγμένες γι΄ αυτόν τον σκοπό αρμόδιες ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, που ήταν και είναι ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ. ΕΛΕΓΧΟΙ όπου έχουν βρεθεί ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ, αναλύοντας ωστόσο, ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, όλα τα σχετικά με τα οικονομικά του Σωματείου μας, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ σχετική τρισέλιδη  επιστολή, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
    Μετά από όλα αυτά το Δ.Σ,  με 3 ψήφους υπέρ της πρότασης του προέδρου, 1 λευκό και 4 ψήφους υπέρ της πρότασης της Συνδικαλιστικής Αλλαγής, ΑΠΕΡΙΨΕ την πρόταση του ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, κλείνοντας έτσι την όλη υπόθεση που ταλαιπώρησε χωρίς λόγο όλους μας και επί πολύ διάστημα, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ δυστυχώς τις μεταξύ μας σχέσεις, σχέσεις που σ΄ αυτήν την φάση θα έπρεπε να είναι δεμένες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
II.  Σε ότι αφορά το III θέμα, σχετικά με τη λειτουργία και τους χειρισμούς της Υγειονομικής Επιτροπής, ο Επικεφαλής της παράταξής μας, της  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Κώστας  Πετρόπουλος, αφού επεσήμανε ότι δεν μπορούμε να παρέμβουμε στην λειτουργία της επιτροπής όπως αναφέρθηκε με την πρότασή του ο Πρόεδρος του Σωματείου μας,  πρότεινε  την παρέμβασή μας στην Διοίκηση και στον Διοικητικό Διευθυντή για την ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ των αναρρωτικών, την διευθέτηση δηλ. του σχετικού προβλήματος που δεν είναι και το μόνο με την λειτουργία της Υγειονομικής επιτροπής και του Προέδρου της, ειδικά του Προέδρου της που έχει ξεπεράσει κάθε όριο, πρόταση που τελικά και υιοθετήθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από το Δ.Σ
III. Σε ότι αφορά το V θέμα, σχετικά με την κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, στην πόλη μας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12/22, ΠΡΟΤΕΙΝΕ την ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, έτσι ώστε αυτή η πολύ σημαντική για την περιοχή μας ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, όπου θα πρέπει να αναδειχθούν πέρα από τα γενικά ζητήματα και τα επιμέρους του χώρου μας, να έχει επιτυχία, να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΕΣ για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ