Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ισως και ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΦΥΓΗΣ ΙΑΤΡΩΝ από το Γ.Ν Πατρών

    Την περίοδο  που διανύουμε και οχι μόνον, όλα τα  Νοσοκομεία επιδιώκουν  να πάρουν όσο το δυνατόν πιο πολλές θέσεις Ιατρών,  εκτος απι το Γ.Ν Πατρών οπου διώχνουν Ιατρούς  διεκδικωντας ισως ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. Η πρακτική των Διοικούντων, όπου είναι  πλήρως εναρμονισμένος και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, έχει αναγκάσει πληθώρα Ιατρών να αποχωρήσουν ΚΑΚΗΝ -ΚΑΚΩΣ από το Νοσοκομείο μας, αναζητώντας αλλού την τύχη τους.  Καταγράφονται  ήδη πάνω από 10 αποχωρήσεις. Αποχωρήσεις που όλες σχεδόν καταμαρτυρούν ως κύρια αιτία  την συμπεριφορά των Διοικούντων  κλπ αλλων παραγόντων του Νοσοκομείου μας. 
   Χαρακτηριστικές οι δύο τελευταίες  περιπτώσεις, οι οποίες  έφυγαν- οδηγήθηκαν  σε ΦΥΓΗ προς το ΠΠΝΡΙΟΥ, εξαιτίας της συμπεριφοράς και της πρακτικής των Διοικούντων και του Διευθυντή της Ιατρικής  Υπηρεσίας, που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Αυτοί οι κύριοι συμπεριλαμβανομένου και του καρατομηθέντα Διοικητή, που κάποιοι ήθελαν να παρουσιάσουν ως αναντικατάστατο, εάν είναι δυνατόν...    έφθασαν στο σημείο να στείλουν  Ιατρό Πλαστικό στο ΠΠΝΡΙΟΥ, όπου δεν υπάρχει πλαστική χειρουργική.
     Θα ήταν λοιπόν  προτιμότερο και βεβαιως εντιμο, αντί αυτης της συνεχόμενης φυγής των Ιατρών. να φύγουν οι προαναφερόμενοι υπαίτειοι, εκτός κιαν αυτή η πολιτική, αυτή η πρακτική, που είναι πρωτόγνωρη για τον χώρο του Νοσοκομείου μας, πάρει τέλος, οπως επιβαλλεται και πρέπει να γίνει, για το καλό του Νοσοκομείου μας και των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...