Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Σχετικά με τους ΜΟΝΙΜΩΣ και κατ' επαναληψιν, υπερασπιστές των Διοικούντων και οχι των Εργαζόμενων για τους οποίους εκλέγονται για να εκπροσωπούν και να στηρίζουν.

 Κάθε φορά που το Συνδικαλιστικό  Κίνημα του Νοσοκομείου μας, ορθώνει το ανάστημα του, είτε για τα κακώς κείμενα του χωρου μας είτε για να υπερασπιστεί τους Συναδέλφους, υπάρχει η παρέμβαση της ΑΚΕ, της υποτιθεμενης ανεξαρτητης παράταξης που απέχει απ' αυτά, για να υπερασπιστεί τους Διοικούντες και φυσικά όχι τους Εργαζόμενους και το Νοσοκομείο όπου τα βρίσκει όλα καλώς καμωμένα. 
     Χαρακτηριστική περίπτωση οι πρόσφατες κινητοποιήσεις μας, για τίς καρατομήσεις Συναδέλφων  από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν, για τις οποίες δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη υπεράσπισης τους   γιατί προφανώς πίσω από  αυτες τις αδικίες που έγιναν  με την υπογραφή του Αν. Διοικητη του Κου Δημόπουλου είναι αυτοί.     Αντ' αυτού βγήκε να πει τα επαναλαμβανόμενα Χίλια-μύρια και πάλι  κατά του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Σωματείου μας,  προφανώς γιατι αυτοί τους χαλάνε το κλίμα, με σκοπό και στόχο να ξεμπλοκάρουν τους Διοικούντες και ειδικα τον "δημιο' Δημόπουλο από την δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει και  εξαιτίας  των δικών τους παραταξιακών επιλογών και επιδιώξεων.
     Υπενθυμίζουμε λοιπόν στην υποτιθέμενη ανεξάρτητη παράταξη, την ΑΚΕ, ότι έχει εκλεγεί  για  να υπερασπιζεται τα προβλήματα  των Συναδελφων-Μελών του Σωματείου μας και σε καμία περίπτωση των Διοικούντων και των δικών τους προσωπικών επιδιώξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...