Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Δυό λόγια για την πρόσφατη ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ στο Νοσοκομείο μας.

 
     Με βάσει την ενημέρωση που δυστυχώς και εμεις έχουμε μόνο μέσω του τύπου, δεδομένου οτι η Διοίκηση  δεν είχε την ευαισθησία να ενημερώσει σχετικά επίσημα και υπεύθυνα τούς φορείς του Νοσοκομείου μας και τούς εκπροσώπους των Εργαζόμενων, εκτιμούμε ότι η  ΔΙΑΘΕΣΗ αυτής της ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΩΡΕΑΣ, για την οποία ΣΑΦΩΣ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον ΔΩΡΗΤΗ Κον ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ, δεν ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ όπως της ΑΞΙΖΕΙ.    
     Η ΔΙΑΘΕΣΗ αυτής της Δωρεάς,  που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ποιοι την διαμόρφωσαν όπως δημοσιεύτηκε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προς την ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, γι΄ αυτό και επιβάλλεται ό επαναπροσδιορισμός της και μάλιστα σε τέτοια κατεύθυνση που να   αποτυπώνει πραγματικά και εσαεί την ΔΩΡΕΑ και τον δωρητή, δηλ σε μιά ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ, όχι σαν κι αυτήν των 400 τ.μ, που σαφώς  δεν  έρχεται για να εξυπηρετήσει τούς ΚΤΙΡΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΥΣ και ΣΤΟΧΟΥΣ.
     Οι εν κρυπτώ διαδικασίες των εμπλεκόμενων σ΄ αυτήν την διαδικασία και οι επιλογές τους ερήμην των φορέων του Νοσοκομείου, δυστυχώς δεν συμβάλλουν στην ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ αυτής της ΔΩΡΕΑΣ, το μέγεθος και η εμβέλεια της  οποίας σαφώς και υποβαθμίζεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...