Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Ακόμη μια βεβιασμένη και εν κρυπτώ διαδικασία από τούς Διοικούντες, που εκθετουν αδίκως το Νοσοκομείο μας και τις υπηρεσίες του.

   Συνεδρίασε πριν λίγες ημέρες,  το πειθαρχικό της 6ης Υ.Πε, μετά από σχετικό αίτημα - έγγραφη παρέμβαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας και μάλιστα του Αν. Διοικητή, κάτι που προξένησε ιδιαίτερη αρνητική εντύπωση  στα μέλη του  πειθαρχικού της 6ης Υ.Πε, στους συμμετέχοντες Δικαστικούς.
 Μια συνεδρίαση που, όπως είχαμε εκτιμήσει κσι προαναγγείλει, δεν είχε κανένα νόημα λόγω της βεβιασμένης προχειρότητας των Διοικούντων και της εν εξελίξει σχετκής ΕΔΕ, όπως αυτο επισημάνθηκε και από τους συμμετέχοντες σ' αυτήν την συνεδρίαση Δικαστικούς, 
Οι οποίοι, δυστυχώς 
"εξεφτέλησαν" στην κυριολεξία την Διοίκηση γι' αυτές της τις επιλογές και πρακτικές,  πρακτικές και διαδικασίες που δυστυχώς εκθέτουν και  το Νοσοκομείο μας και τις υπηρεσίες του, οι οποίες σημειωτέον, το ξανατονίζουμε, δεν ρωτήθηκαν  ποτέ γι' αυτά τα ζητήματα, που τα χειρίστηκε κακώς και παρατύπως και με την συνήθη μυστυκοπάθεια τους, απευθείας η Διοίκηση και οχι το καθ'  ύλην αρμόδιο γραφείο Προσωπικού, που εάν το ρωτούσαν σίγουρα δεν θα έπεφταν σ' αυτές  τις γκάφες.
   Για άλλη μια φορά δυστυχώς, φάνηκε η αδυναμία των διοικούντων του νοσοκομείου μας να χειριστούν σωστά, σοβαρά θέματα, όπως είναι  αυτό με το συμβάν στα ΤΕΠ, όπου το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να καλύψουν τις επιλογές τους και να ικανοποίησαν τα μικροπαραταξιακα τους  παιχνίδια 
 Έτρεξαν λοιπόν πριν καν να  ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες, με την σειρά που προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις, να στοχοποιησουν και να τιμωρήσουν Συναδέλφους.
   Προχώρησαν τις επιπόλαιες και λαθεμένες ισως και συνειδητες επιλογές  τους, που στοχοποιούν μόνον τον Νοσηλευτικό κλάδο, ερήμην του αρμόδιου Γρ. Προσωπικού, εκθέτοντας έτσι ακόμη και τις  όποιες νομικές τους συμβουλές, τις οποίες πιθανά και να μην αναζήτησαν  οι "πάνσοφοι" Διοικούντες, όπως αρέσκονται να αυτοπροσδιορίζονται, αφήνοντας σε όλους μας ενα μεγάλο ερωτηματικό για το ποίοι και πώς μας Διοικούν.
  Οι διοικούντες τόσο του νοσοκομείου όσο και της 6ης ΥΠΕ, βιάστηκαν, να συνεδριάσει το πειθαρχικό συμβούλιο, ετσι βεβιασμένα και απροετοίμαστα και μάλιστα πριν την ολοκλήρωση της σχετικής ΕΔΕ που ειναι εν εξελίξει και αναρρωτιόμαστε γιατί άραγε......
     Τέλος να επισημάνουμε ότι το πειθαρχικό δεν μπήκε καν στην διαδικασία δεν ασχολήθηκε με το θέμα αφού δεν πληρούνταν οι νόμιμες  προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...