Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Με την μία ΓΚΑΦΑ πάνω στην ΑΛΛΗ οι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΚΑΡΑΤΟΜΗΜΕΝΟΙ και ΜΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ την ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ τους να ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ του ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ των ΤΕΠ, στόν ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ.

      Σε ότι αφορά το συμβάν στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας,  πριν από λίγες ημέρες επεβλήθη απο τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου μας, τον Κο Δημόπουλο, στην Νοσηλεύτρια  βάρδιας  η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, η οποία βάσει των κείμενων διατάξεων ισχύει για 30 ημέρες, μια αναστολή που επικυρώθηκε απο το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο, που είναι το Δ.Σ του Δρομοκαΐτειου, του Νοσοκομείου, όπου ανήκει οργανικά η προαναφερόμενη Συναδέλφισσα, το οποίο είπε ότι θα ασχοληθεί πειθαρχικά όταν  προσκομιστεί το πόρισμα της ΕΔΕ, που ήταν και είναι σε εξέλιξη, όπως ορίζουν οι σχετικές τροποποιητικές διατάξεις του Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα, διατάξεις που δεν ισχύουν στό Νοσοκομείο μας και στήν 6η Υ.Πε.
           όπου
Λίγες ημέρες μετά τα προαναφερόμενα, οι του Αγ. Ανδρέα  που εξαντλούν ολα τα σχετικά με το συμβάν μόνον στο Νοσηλευτικό κλάδο, όπου πέρα από τις γνωστές άδικες καρατομήσεις-μετακινήσεις, ΚΑΛΟΥΝ σε ΑΚΡΟΑΣΗ την εν λογω Νοσηλεύτρια  στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της 6ης Υ.Πε, όπως το αναφέρουν,      προκειμένου αυτό να γνωμοδοτήσει περί της θέσεώς της  σε δυνητική αργία.
    Βλέποντας λοιπόν όλα αυτά, αλλά  και την σχετική αλληλογραφία της Διοίκησης του Νοσοκομείου, αυτής που χειρίζεται το όλο θέμα μακριά  και έξω από το Γραφείο. Προσωπικού και που ¨αδυνατεί¨ να δώσει απαντήσεις για τις καρατομήσεις που επέβαλλε δια τού ¨ΔΗΜΙΟΥ των ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ¨  αναρωτιόμαστε, πέρα από το ποίοι και πώς μας Διοικούν:
     - Πότε έπρατταν σωστά, τώρα που παραπέμπουν την υπόθεση στο πειθαρχικό της  6ης Υ.Πε,  τό οποίο εμείς λέμε ότι είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ και ότι δεν μπορεί να αποφανθεί για τίποτε πρίν από την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, η πρίν λίγες ημέρες που το παρέπεμπαν στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ όπου ανήκει οργανικά.
   - Ποίοι από τούς Διοικούντες λειτουργούν ΣΩΣΤΑ, αυτοί του  ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ή του ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ, δεδομένου ότι για το ίδιο θέμα έχουν διαφορετικές  προσεγγίσεις.
  - Γιατί όλα αυτά τα ζητήματα τα χειρίζονται εν κρυπτώ, μακριά και έξω από τούς θεσμικούς παράγοντες του Νοσοκομείου μας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...