Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Εντός Σεπτεµβρίου οι προσωπικές συνεντεύξεις για τους Διοικητές νοσοκομείων

   Μετά τον διορισµό των νέων ∆ιοικητών των Υγειονοµικών Περιφερειών (ΥΠΕ) αλλά και των Υποδιοικητών, έρχεται η σειρά των ∆ιοικητών Νοσοκοµείων.
    Εντός του Σεπτεµβρίου θα ξεκινήσουν οι πρώτες συνεντεύξεις για τους υποψήφιους ∆ιοικητές Νοσοκοµείων που πήραν µέρος στον διαγωνισµό του ΑΣΕΠ.
    Σε πρώτη φάση θα ανακοινωθούν από το ΑΣΕΠ οι «15άδες» µε τους επικρατέστερους πριν γίνει νέα αξιολόγηση και µοριοδότηση ώστε να καταλήξει ο φορέας στις «επτάδες». Τα επτά πρόσωπα που θα είναι τα επικρατέστερα ανά νοσοκοµείο, είναι και αυτά που θα υποβληθούν σε προσωπικές συνεντεύξεις από την αρµόδια επιτροπή που έχει οριστεί.
     Μια επιτροπή που θα αποτελείται από τη Γενική Γραµµατέα του Υπουργείου Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη, τον ∆ιοικητή της οικείας Υγειονοµικής Περιφέρειας που διορίστηκε προσφάτως, αλλά και έναν εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ.
   Με βάση τα όσα προβλέπονται στον νόµο Κεραµέως, τα στάδια που θα ακολουθηθούν είναι εξαιρετικά χρονοβόρα καθώς θα επιλεγούν στελέχη για πάνω από 120 νοσοκοµεία όλης της χώρας. Εκτιµάται ότι οι διοικητές των νοσοκοµείων θα διοριστούν προς το τέλος του χρόνου οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία.
Αναδημοσίευση από  https://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...