Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Τί άλλο έχουν να δούν τα μάτια μας.......

    Διαβάζοντας κάποιες αναρτήσεις  της Δ(ΑΚΕ) και λοιπών άλλων παραγόντων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  με αφορμή την αλλαγή σκυτάλης στην  6η Υ.Πε  δημιουργήθηκαν σε όλους μας  τουλάχιστον τρία ερωτήματα:
    1. Το πρώτο  ζήτημα που μπαίνει είναι ότι μιλάνε για ένα τεράστιο έργο του απερχόμενου πλέον Διοικητή  του νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ και ειλικρινά αναρωτιέμαι ποιο είναι αυτό το έργο; Για να μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας, δεν υπάρχει κανένα σημαντικό έργο, ήταν μία συνήθης διαχείριση και τίποτε άλλο παραπέρα.  Οι μεγάλοι στόχοι για το νοσοκομείο δυστυχώς στη θητεία του κύριου θεοδωρόπουλου ενταφιάστηκαν, δεν τους άνοιξε καθόλου. 
   2. Το δεύτερο έχει να κάνει με τις ευχές που έδωσαν αρκετοί εργαζόμενοι, κυρίως μέλη της Δ(ΑΚΕ), για καλή επιτυχία στο έργο του νέου Διοικητή την στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι η καλή επιτυχία έχει να κάνει με την πλήρη εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής, για το οποίο υπέγραψε και σχετική σύμβαση,  μια κυβερνητική πολιτική που σ΄ αυτήν τουλάχιστον την φάση είναι επιζήμια για την τύχη και την προοπτική του Δημόσιου τομέα υγείας και τους εργαζόμενους και αναρωτιόμαστε αν τελικά αυτό θέλουν οι εργαζόμενοι της Δ(ΑΚΕ) με τις ευχές που αφήνουν;
  3. Το τρίτο είναι, πως αυτή η συνδικαλιστική παράταξη, η Δ(ΑΚΕ), αυτή που ανεβάζει όλες αυτές τίς σχετικές αναρτήσεις, όλα αυτά τα ευχολόγια, μια παράταξη η οποία υποτίθεται ότι υπάρχει για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζόμενων, πώς θα τα υπερασπιστεί με αυτά τα υμνολόγια και τα απέραντα λιβανιστήρια, απέναντι σε έναν Διοικητή που τον ¨λιβανίζουν¨ σε κάθε του κίνηση.   
   Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε την κατάντια που είδαμε, όταν σ΄ αυτές τις αναρτήσεις - τις ευχαριστίες, στις ευχές για την καλή επιτυχία του Θεοδωρόπουλου τις εξέφραζε ο επικεφαλής της Δ(ΑΚΕ), ως άν να ήταν αυτός ο διορισμένος Διοικητής στην 6 Υ.Πε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...