Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Ο Αναρτοφάγος Στελλάτος και πάλι έδρασε. Κατέβασμα ΧΘΕΣ ακόμη μία ενημερωτική ανάρτησή μας από το facebook του Σωματείου μας, την ανακοίνωση - κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, για το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΔΕΘ.

   Πάρα πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια του Στελλάτου, που όσες φορές έχουμε κάνει κάποια ανάρτηση στο facebook του Σωματείου μας, αυτός αμέσως τρέχει να την κατεβάσει και δεν την ανασκευάζει να την ανεβάσει έστω ως δική του, την διαγράφει εντελώς, μέ αποτέλεσμα να στερείται από τους συναδέλφους - μέλη μας αρκετές και σημαντικές ενημερώσεις.
   Δεν ξέρω αν αυτό είναι κακία, εμπάθεια, κόμπλεξ ή  μένος,  εκείνο που ξέρω πάντως είναι ότι ο συγκεκριμένος ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ τον στοιχειώδη σεβασμό, σε έναν που έχει διατελέσει Πρόεδρος για πάνω από τρείς δεκαετίες, στον άνθρωπο που με προσωπική δουλειά έφτιαξε αυτά τα ενημερωτικά εργαλεία του Σωματείου μας, το site και το fb, που όλοι διαβάζετε, ακόμη και σήμερα παρά την σχετική υποβάθμισή τους.
      Πέρα απ΄ αυτά τα προαναφερόμενα, ο προαναφερόμενος αναρτοφάγος, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ούτε καν την  απόφαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, σχετικά με την διαχείριση αυτών των μέσων, τα οποία χειρίζεται ερήμην μας μόνος του, διεκδικώντας να πούμε όλοι με μια φωνή
                   ωσαννά δοξάστε τον για την πρακτική του
μια πρακτική που έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει εκείνη η πλούσια και σφαιρική πληροφόρηση των μελών του Σωματείου μας.
      Γι΄ αυτήν την κατάσταση που ΣΑΦΩΣ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συνεχιστεί άλλο, ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ τις παρατάξεις να πάρουν θέση.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...