Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΜΟΜΦΗ από την παράταξή μας ΕΝΑΝΤΙΑ στην Αν. Γραμματέα του Σωματείου μας από την παράταξη της Δ(ΑΚΕ), που προωθούσε την απόλυση 4 Εργαζόμενων - μελών του Σωματείου μας.

       Χωρίς καμιάν αμφιβολία, άν δεν μεσολαβούσε η αναμονή της απόφασης του διορισμού του Διοικητή της 6γς Υ.Πε, θέση που διεκδικούσε και ο τότε Διοικητής του Νοσοκομείου μας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος προφανώς δεν ήθελε εντάσεις στόν χώρο του Νοσοκομείου οι 4 Συνάδελφοι του Γρ. Επιστασίας θα είχαν απολυθεί, παρά την σχετική κυβερνητική απόφαση - κατεύθυνση.
   Επίσης χωρίς καμιάν αμφιβολία ο άνθρωπος που διακαώς επεδίωκε την απομάκρυνση αυτών των Εργαζόμενων ήταν η προϊσταμένη τους η οποία δυστυχώς φέρει και τον τίτλο του Αν. Γραμματέα του Σωματείου μας.
     Η παράταξή μας, στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας είχε αναδείξει το πρόβλημα και είχε ζητήσει από την παράταξή της την Δ(ΑΚΕ) να την αποπέμψει από την συνδικαλιστική της θέση, η οποία δυστυχώς δεν έπραξε τίποτε.
    Έτσι λοιπόν όπως το είχαμε προαναγγείλει, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας καταθέσαμε ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ενάντια στην αναπληρώτρια γραμματέα του Σωματείου μας, το μέλος του Δ.Σ που έχει να εμφανιστεί στίς συνεδριάσεις του Δ.Σ αρκετό χρονικό διάστημα, απουσίες βέβαια βάσει των οποίων θα έπρεπε ήδη, βάσει του καταστατικού μας, να την είχε αποπέμψει ο πρόεδρος του Σωματείου μας, μιά πρόταση που θα πρέπει να συζητηθεί στήν αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ,
  Εν πάση περιπτώσει εμείς, πιστοί στα λεγόμενά μας, καταθέσαμε την πρόταση μορφής για την αντικατάστατική της συμπεριφορά και πρακτική, η οποία παρότι δεν άσκησε όπως θα έπρεπε τα καθήκοντά της ως προϊσταμένη του γραφείου επιστασίας, όπου για εκεί θα μπορούσαμε να πούμε και θα πούμε πολλά πιο πολλά πράγματα με βάση τις μαρτυρίες των εκεί Συναδέλφων για την συμπεριφορά της και την πρακτική της, εστράφη κατά παράδοξο τρόπο κατά των 4 εργαζόμενων, δημιουργώντας συνθήκες απομάκρυνσης, κάτι που ευτυχώς ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, για τούς λόγους που προαναφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανεπίτρεπτη και σαφώς επιλήψιμη η διπλοείσπραγμένη αποζημίωση - ΄εξαγορά΄, που σαφώς συνιστά ΚΊΝΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

   Ο  αυτοπροσδιοριζόμενος ως " Άγγελος της κάθαρσης", Στελλάτος, στην πρόσφατη  κινητοποίηση στην ΔΕΘ, όπου συμμετείχε, εισέπραξε...