Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Μια κραυγή αγωνίας από εργαζόμενη με ΣΟΧ, στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, Με αφορμή τις απολύσεις ΣΟΧ στο ΨΝΘ.

      Το ίδιο συμβαίνει παντού. Εδώ στην Κέρκυρα οι συμβάσεις μας στην καθαριότητα λήγουν 31/3 και παρόλο που η διοίκηση του νοσοκομείου μας διαβεβαίωσε ότι θα μας δώσει το τρίμηνο, εάν δοθεί από την κυβέρνηση, δεν γνωρίζουμε το μέλλον μας. 
    Ζούμε σε καθεστώς ανασφάλειες εδώ και 6 χρόνια με τις παρατάσεις των συμβάσεων μας, μην γνωρίζοντας εάν θα συνεχίσουμε να έχουμε δουλειά αύριο. Μας έχουν καταντήσει επαίτες για ένα μεροκάματο. Και εδώ ο διαγωνισμός για τον εργολάβο έχει ξεκινήσει και περιμένουμε πότε θα ολοκληρωθεί για να πάρουμε την απόλυση μας. 
      Μετά από τόσα χρόνια που στηρίξαμε το νοσοκομείο, την εποχή του κοβιτ με λιγοστό προσωπικό, χωρίς άδεια και με κομμένα ρεπό, τώρα η κυβέρνηση μας πετάει στον δρόμο. Αυτό είναι το ευχαριστώ που θέσαμε τον εαυτό μας μπροστά σε κάθε κίνδυνο, μπαίναμε στους θαλάμους ασθενών με κοβιτ και προσφέραμε τις υπηρεσίες μας, ενώ όλος ο κόσμος ήταν κλεισμένος στα σπίτια τους. 
     Η προσφορά μας έπρεπε ήδη να έχει αναγνωριστεί και όχι να παρακαλάμε για τρίμηνα. Ζητάμε και απαιτούμε την νομιμοποίηση που μας αξίζει, οι αγώνες μας δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...