Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Αυτήν την στιγμή οι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ επεξεργάζονται ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΩΝ, ΟΧΙ στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης του προβλήματος αλλά του βολέματος ημετέρων.

     Πρίν λίγες ημέρες, βάσει της πληροφόρησης που είχαμε,  είχαμε ετοιμάσει να εκδώσουμε την πρακάτω ανακοίνωση: 
     " Νέες αλλαγές-επανατοποθετήσεις  προετοιμάζονται, όχι βεβαίως  για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία  της υπηρεσίας  μας, αλλά της εκ νέου  τακτοποίησης ημετέρων,  από τον μετρ σε αυτά πλεον Θεοδωρόπουλο Ηλία,  Διοικητή του Νοσοκομείου  μας.
   Ένας Διοικητής ο οποίος (με μέντορα την Υποδιευθύντρια Διοικητικού και οχι μόνον) έχει μετατρέψει το Νοσοκομείο σε κομματικό γραφείο χάριν ρουσφετολογικών επιλογών, καταπατώντας ακόμη μια φορά τις κείμενες διατάξεις, πάλι για την ίδια γνωστή ομάδα των παρατρεχάμενων,οι οποίοι δήθεν ¨κόπτονται¨ για τα προβλήματα μας, αλλά δυστυχώς όλες τους οι κινήσεις έχουν  ως κοινό παρονομαστή την αυτοπροβολή τους και το προσωπικό τους βόλεμα, αλλάζοντας  κάθε φορά και μάλιστα  ανά τακτά διαστήματα τις θέσεις εργασίας τους σαν τα πουκάμισα.
   Όλα αυτά γίνονται για να εξασφαλιστεί το μέλλον των δικών τους παιδιών αφού γνωρίζουν ότι ο θρόνος τους σε λίγους μήνες θα γκρεμιστεί.¨
     Αυτό λοιπόν, που δεν πρόλαβε να κάνει ο τότε Διοικητής Θεοδωρόπουλος, το κάνουν τώρα οι εναπομείναντες, κατά πάσα πιθανότητα ο Αν. Δκτής και ο Δκτής της 6ης Υ.Πε, ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ και ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, χωρίς βεβαίως να ξέρουμε με ποίων τις εισηγήσεις, δεδομένου ότι όλα γίνονται εν κρυπτώ, μέσα στα γραφεία της Διοίκησης και όχι των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...