Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ο Λαλίστατος Κος Πλεύρης θα παρέμβει για τις ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ, από την Διοίκηση, ΜΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ με τον θάνατο του 49χρονου. - ΘΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙ τον ¨ΔΗΜΙΟ των Συναδέλφων μας¨ Αν. Διοικητή ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ..............

     Στην αγωνιώδη προσπάθεια τους οι αρμόδιοι (Υπουργείο Υ.Πε και Δκση), να δείξουν στην κοινή γνώμη  ότι έχουν ευαισθησίες και άμεσα αντανακλαστικά, έτρεξαν να πάρουν μέτρα που σαφώς δεν ήταν και δεν είναι τα ενδεδειγμένα, ίσως όμως τα ενδεδειγμένα για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να διατηρηθούν στο απυρόβλητο οι πραγματικοί υπεύθυνοι.
       Έτρεξαν λοιπόν να βρουν εξιλαστήρια θύματα που δεν είναι άλλοι από τους μετακινημένους και καρατομημένους  Συναδέλφους  από τις θέσεις ευθύνης. Από την οργή τους δεν γλύτωσε ούτε η ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ της βάρδιας του θλιβερού συμβάντος, που είχε διαφορετική αντιμετώπιση από την ετέρα της βάρδιας, μόνιμη Συνάδελφό μας.
         Αν κρίνουμε όλα αυτά τα σχετικά με τις ποινές και τις παρεμβάσεις τους, που  διοχέτευαν επικοινωνιακά στα μέσα ενημέρωσης, βλέπουμε επιπολαιότητα  και βεβιασμένες εν θερμώ αποφάσεις κλπ άλλα χαρακτηριστικά που έφεραν ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ και ΑΔΙΚΕΣ αποφάσεις, τις οποίες τους ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ να ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ. 
        Αν ο Υπ. Υγείας πίστευε αυτά που έλεγε ¨για συνέπειες στούς εμπλεκόμενους¨ περιμένουμε την παρέμβασή του στούς καταπατητές των εντολών του, σ΄ αυτούς που δεν δίστασαν να εκμεταλλευτούν τον θάνατο του 49χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.........

  Ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ από τους δεξιούς παραγοντίσκους.      Μιλάμε για το δελτίο τύπου της Διοίκησης του Νοσοκομείου,  όπου με σχετ...