Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΟΛΟΙ στην ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του Σωματείου μας, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ των πρόσφατων ΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ των ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ και την ΕΥΡΥΘΜΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Νοσοκομείου μας.

  Η κομματική λειτουργία των Διοικούντων, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του Διοικητη της 6ης Υ.Πε, του κου Καρβέλη, έχοντας ξεπαιράσει κάθε όριο, έφθασε στο απαράδεκτο σημείο,  εκμεταλευόμενοι ένα τραγικό  γεγονός που ειχε ως καταληξη τον  θάνατο  ενός συνανθρώπου μας. να προχωρήσουν, ακόμη μια φορά, στην τακτοποίηση ημετέρων  με παράλληλο αδίστακτο στιγματισμό των  συναδέλφων που αδίκως μετακίνησαν και καρατόμησαν. 
   Αυτές λοιπόν τις άδικες και ανεπίκαιρες παρεμβάσεις τους, ζηταμε να τις επαναφέρουν στην πρότερη κατάσταση.  
    ΖΗΤΑΜΕ την ΑΜΕΣΗ ΑΝΣΚΛΗΣΗ τους  και την επαναφορά της  νομιμότητας.
     ΖΗΤΑΜΕ  την σωστή λειτουργία των ΤΕΠ  και γενικότερα του Νοσοκομείου μας  που αυτές τις ημέρες  γνωρίζει νέες δυσλειτουργίες, εξαιτίας και  των προαναφερόμενων και μάλιστα εν μεσω θερους αλλαγών, αποφάσεων κλπ αλλων πρακτικών που συνέβαλλαν  στην προσφστη απώλεια ιατρώνε  και όχι μόνον, ζητήματα που μας οδηγούν στις αυριανές κινητοποιήσεις μας, όπου ΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ σ όλο του το μεγαλείο

       Είδαμε χθες ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου μας και μάλιστα στο site του Σωματείου, όπου προβάλλει την προσωπική τ...